Pucci: Svežina povrća i bogatstvo ukusa
Porodična kompanija Pucci zauzima važno mesto u italijanskoj prehrambenoj industriji, a njeni konzervirani/pasterizovani proizvodi se izvoze širom ...
pročitaj jošIdeja s kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju, 1911. godine, a kojom se kompanija i danas vodi „od zrna do čokolade” podrazumeva kontrolu svih faza – od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.
„Barry Callebaut” proizvodi su savršeni za pravljenje najrazličitijih čokoladnih čarolija, a tokom zimskih dana dovoljna su tri: Tamna čokolada 54% 2,5 kg, Kakao prah Extra brut 2,5 kg i Toping Tamna čokolada 1 kg, za uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople čokolade.
HoReCa profesionalci kombinacijom proizvoda, koji ponaosob čine savršeno izbalansiran spektar sastojaka, bez sumnje će zaokupiti pažnju i najzahtevnijih gostiju.
HoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj jošKikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...
pročitaj jošXavier Thuret je rođen na porodičnoj farmi blizu grada Mo, nedaleko od Pariza, gde je od malih nogu pomagao roditeljima u proizvodnji sira. Radeći ...
pročitaj još