
Predrag Stanojević, Ontopo: Online rezervacije više nisu luksuz, već standard!
Predrag Stanojević, generalni menadžer platforme za rezervacije, Ontopo, objašnjava kakve sve pogodnosti ona nudi ugostiteljima. U ugostiteljstvu ...
pročitaj jošKompanija Spices of the World d.o.o. sa zadovoljstvom predstavlja novo poglavlje u svom razvoju, zamrznuti program specijalizovanih proizvoda za azijsku kuhinju i suši ponudu.
Ova strateška inovacija rezultat je dugogodišnje posvećenosti kvalitetu i kontinuiranog osluškivanja potreba profesionalnih korisnika u sektoru HoReCa. Novi asortiman donosi širok spektar pažljivo selektovanih, zamrznutih proizvoda, koji odgovaraju najvišim standardima autentične azijske gastronomije. U ponudi se nalaze:
» tobiko i masago u više varijanti
» edamame visokog kvaliteta
» fileti jegulje
» kao i bao buns, gyoze i ostali proizvodi od testa – idealni za moderne fusion restorane, suši barove i azijske kuhinje koje neguju preciznost i originalnost.
Ova ponuda omogućava profesionalnim kuvarima i ugostiteljima da na jednostavan način implementiraju autentične ukuse Istoka u svojoj kuhinji, uz uštedu vremena i sigurnost u konstantan kvalitet.
– Uvođenje zamrznutog programa za nas je logičan nastavak razvoja i odgovor na rastuću potražnju tržišta. Znamo da naši partneri uvek traže više – vrhunski kvalitet, dostupnost i proizvode koji im pomažu da kreiraju jedinstveno gastronomsko iskustvo. Mi to sada pružamo, na još višem nivou – poručuju iz Spices of the World.
Ovim korakom, Spices of the World dodatno osnažuje svoju poziciju pouzdanog partnera u profesionalnoj kuhinji, a istovremeno prati globalne trendove kada je reč o rastu zamrznute kategorije u segmentu premium gastronomije.
Za sve informacije i naručivanje proizvoda, klijenti se mogu obratiti prodajnom timu kompanije, koji stoji na raspolaganju za prezentaciju asortimana i kreiranje ponude prema individualnim potrebama.
Jurija Gagarina 227/35, Beograd
Tel. +381 11 7184781
[email protected]
Umami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj jošZa restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj još