1 Lagoon

Za lagoon® tehnologiju ne postoje ograničenja u pranju i sušenju veša!

Electrolux Professional lagoon® je inovativno rešenje za čišćenje osetljivih materijala kao što su vuna, kašmir, svila i koža. Nov način pomeranja bubnja uz ProV’tex funkciju štiti vlakna od oštećenja, dok moderan i intuitivan interfejs pruža jednostavno i brzo upravljanje sistemom. Novi i biorazgradivi deterdženti efikasno uklanjaju nečistoće, istovremeno pružajući optimalnu negu, a precizno doziranje hemije u skladu sa količinom veša, adaptivna brzina ventilatora i merenje nivoa vlage u realnom vremenu doprinose odličnim i brzim rezultatima tokom pranja i sušenja veša, uz smanjenu potrošnju vode, hemije i energije. lagoon® je jedini profesionalni sistem mokrog čišćenja na svetu, koji je sertifikovan od strane Woolmark®.

Profesionalna hemijska sredstva za mašinsko pranje sudova

KIEHL DIWA BASIC je tečno sredstvo za mašinsko pranje sudova. Brzo i efikasno uklanja ostatke hrane i mrlje od kafe i čaja. Diwa Basic je delotvoran za vode svih stepena tvrdoće i preventivno deluje na stvaranje kamenca. Nežan, ekološki bezbedan, ne sadrži NTA, hlor i fosfate. Štiti materijale i primenljiv je na alkalno-otpornim materijalima, porcelanu, staklu, plastici i nerđajućem čeliku.

2 KIEHL

KIEHL DIWA PRONTO je tečno kiselo sredstvo za ispiranje sudova u mašinama. Odlične performanse sušenja, bez tragova i fleka. Diwa Pronto je nisko peneća formula, koja omogućava delotvorno čišćenje i ostavlja sudove blistavo čistim. Primenljiv na alkalno-otpornim materijalima, porcelanu, staklu, plastici i nerđajućem čeliku.

Ovlašćeni uvoznik i distributer:
Hygiene Systems d.o.o.;
[email protected];
www.hygienesystem.com;
+381 11 711 88 30

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: HYGIENE SYSTEMS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.