fontana pub
09.12.2021 Restoran

Nepobedivi ukusi u gastro pabu Fontana

Ovoga leta, najstariji deo Novog Beograda, oko tržnog centra Fontana, je dobio novo mesto za uživanje, a sam tržni centar svoju novu epohu…

1 fontana pub

Preko 50 vrsta piva i sjajna koktel karta

Preuređenjem velikog lokala u prizemlju i postavkom velike bašte u zelenilu ispred, otvoren je Gastro Pub Fontana, novo omiljeno mesto stanovnika ovog dela Novog Beograda, a i šire. Koncipiran kao moderan pab, Fontana ima veliki izbor od preko 50 vrsta piva, od čega 14 na velikoj točilici, kao i sjajnu koktel kartu i veliki izbor uglavnom domaćih popularnih etiketa vina. Posebna priča je moderna i dobro opremljena kuhinja, na čelu sa šefom Milošem Jovanovićem, koja nudi veliki izbor pažljivo odabranih jela.
Od kvalitetnih doručaka, preko vrhunskih toplih predjela, salata, ribe, specijaliteta Gastro Paba, sve do sjajnih plata za dvoje. Porcije su obilne, cene pristupačne, a ambijent zaista stvoren za uživanje.
3 do 4 puta nedeljno uveče se organizuju žive svirke popularnih klubskih izvođača, gde atmosfera dobija jednu drugu dimenziju, a provod je zagarantovan. Gastro Pub Fontana je zaista jedno novo osveženje za Novi Beograd, osveženje sa ukusom!

2 pub fontana

Gastro Pub Fontana

Adresa: Pariske Komune 13, Novi Beograd
Radno vreme: 08-01
Tel.: 067/7-222-555
Instagram: gastro_pub_fontana

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: GASTRO PUB FONTANA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije