18.12.2022 Horeca oprema

OTA Sync – prvi inovativni cloud recepcijski sistem u Srbiji i Crnoj Gori

OTA Sync predstavlja prvo domaće moderno cloud rešenje za sve tipove hotela i apartmana, sa preko 1.500 zadovoljnih korisnika u 16 zemalja sveta

Dizajniran da olakša i automatizuje vođenje hotela i apartmana

Trend korišćenja zastarelih i precenjenih sistema u hotelima već dugo je u padu. Osim što zahtevaju troškove instalacije i održavanja, veoma su nepristupačni i ponekad dosta kompleksni. Zahvaljujući inovativnim Cloud tehnologijama, troškovi su drastično smanjeni, svakodnevni zadaci automatizovani, a ukupna efikasnost menadžmenta povećana.
Uz automatizaciju poslovanja, hoteli i privatni smeštaji su u mogućnosti da iz jednog sistema upravljaju objektom, sa neograničenog broja uređaja.
Upravo takvo rešenje nudi domaća kompanija OTA Sync, koja u svojoj ponudi ima tri softverska rešenja za hotele i privatne apartmane: Recepcijski sistem, Channel Manager i Booking Engine.

Payment Processor je povezan sa sistemom za automatsku naplatu

Putem ovog sistema možete i da vršite online prijavu gostiju, da se povežete na novu fiskalizaciju bez trećih partnera i time dobijate kompletno rešenje za vođenje svog objekta.
Osim toga, klijenti OTA Sync su u mogućnosti da koriste i Payment Processor povezan sa recepcijskim sistemom za automatsku naplatu virtuelnih kartica, kao i besplatnu konekciju sa Google Hotels, koja obezbeđuje 80% više prihoda. Sve programe mogu koristiti kako hoteli tako i vlasnici privatnog smeštaja.
Kompanija je od 2018. godine započela poslovanje na teritoriji Srbije i Crne Gore. OTA Sync je do sada podržana od strane domaćeg investicionog fonda TS Ventures, DSI grupe poslovnih anđela i kalifornijskog Startup Wise Guys sa ukupnim inevsticijama od 250.000 EUR. Trenutno broji preko 1.500 zadovoljnih korisnika, a svi novi klijenti sistem mogu probati 14 dana potpuno besplatno, bez ugovorne obaveze i plaćanja.

Zakažite prezentaciju OTA Sync sistema

Ukoliko želite softver koji će vašem objektu ubrzati poslovne procese, povećati rezervacije, a vama drastično smanjiti troškove poslovanja, možete zakazati prezentaciju na: [email protected].

Više informacija na: www.otasync.me

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije