Bikicki Uncesored 2022. u Top 10 svetskih oranž vina
Na drugom Holavino sajmu oranž vina u dalekoj Kini, crveni traminac vinarije Bikicki ostvario fantastičan rezultat. Đorđe Bikicki je predstavio sv...
pročitaj jošPred vama je novi broj magazina Hoteli & Restorani za period zima – proleće. Kao i uvek donosimo vam zanimljive novosti iz hotelsko-restoranske industrije, a više o sadržaju saznajte u nastavku.
Zbog izložbe EXPO 2027, Beogradu će biti potrebno povećanje broja ležajeva za gotovo 40%, a planirano je da se do 2027. godine otvori najmanje 8, a najviše 15 hotela. Očekuje se da će EXPO privući između 4 i 5 miliona posetilaca tokom trajanja, od kojih će veliki broj potražiti smeštaj u Beogradu.
I u ovom broju vam predstavljamo nove hotele i projekte koji će se realizovati u bliskoj budućnosti. Za naš magazin intervjue su dali Mila Dragić, direktor marketinga Hotela Moskva, Dejan Veljin, Executive pastry chef Hotela Gorski & SPA na Kopaoniku, a Nikola Spajić iz Hotela Square Nine nam je približio kako izgleda biti concierge u ekskluzivnom objektu.
Profesorka Ljiljana Kosar je pričala na temu kvalitetne usluge smeštaja, a Dejan Đorđević iz METRO-a šta je potrebno za dalji rast HoReCa sektora.
Za naš magazin pišu chef Dimitrije Acevski iz Hotelske grupacije Sunčani Hvar i chef Kristijan Marenić iz Hotela Garden Hill u Zagrebu. Olivera Škorić nam je pojasnila zašto se vratila u hotelijerstvo, a chef Marko Jovanović je podelio svoja iskustva tokom 11 godina rada u kuhinji Hotela Crowne Plaza. Ratko Iveković u svom autorskom tekstu vam pomaže kako da jednostavno upravljate društvenim mrežama, a Igor Conić vam predstavlja kako će izgledati novi Hotel Palace u Banjaluci.
Sve ovo i još mnogo toga možete pročitati u novom broju magazina Hoteli & Restorani, a kao i uvek, ceo magazin možete skinuti u PDF formatu na našoj web stranici.
EXPO 2027
KOLIKO HOTELSKIH SOBA NEDOSTAJE BEOGRADU?
Sokobanja
NOVI BUTIK HOTEL ZELENI GRAD
Urbanistički projekat
HOTEL I PIJACA U BEOGRADU NA VODI
Panonske terme
OTVARAJU SVOJA VRATA U MAJU 2025.
Atelje vina Šapat
UNIKAT MEĐU VINARIJAMA
Hotel InterContinental
LEGENDA PONOVO U BEOGRADU
Sirvis
TAČKA SPAJANJA DISTRIBUTERA I HORECA OBJEKATA
Mila Dragić, Hotel Moskva
“HOTEL MOSKVA JE MESTO SUSRETA ISTORIJE I SADAŠNJOSTI”
Prof. dr Ljiljana Kosar
“KVALITET USLUGE SMEŠTAJA USLOVLJEN JE KVALITETOM OPREME SAME SOBE”
Aktuelno
SRBIJA (NE)UKIDA BOOKING
Olivera Škorić, Metropol Palace Hotel
“BUDE SE DOMAĆI HOTELI”
Heads Adriatic-WHC
POMOĆ KOMPANIJAMA U PROCESU ZAPOŠLJAVANJA
Nikola Spajić, Hotel Square Nine
“CONCIERGE MOST IZMEĐU GOSTA I CELOKUPNOG ISKUSTVA HOTELA”
Dejan Veljin, Hotel Gorski & SPA Kopaonik
KAKO JE NASTAO ZLATNI DESERT U SLAVU SRBIJE
Dejan Đorđević, METRO Cash & Carry
“SPECIJALIZACIJA ZA KONSTANTAN I ZDRAV RAST HORECA SEKTORA”
Dimitrije Acevski, Hotelska grupacija Sunčani Hvar
KAKO JE PROTEKLO LETO NA JADRANU
Kristijan Marenić, Hotel Garden Hill
STEAK DIANE
Marko Jovanović, Hotel Crowne Plaza
11 USPEŠNIH GODINA U CROWNE PLAZI
Šta kaže nauka?
10.000 UKUSA
Vinarija Bikicki
UNCESORED U TOP 10 SVETSKIH ORANŽ VINA
Marco d’Andrea, Hotel Fontenay
HOTELSKI DORUČAK, VEČERA I DESERT
Nelegalna proizvodnja
SIVA ZONA U ČAŠICI RAKIJE
Domaće sorte
PROKUPAC, PONOS SRBIJE
Ratko Iveković, Brand Alchemist
JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE DRUŠTVENIM MREŽAMA
Igor Conić, Gradnja.rs
HOTEL PALAS, NOVA VERTIKALA BANJALUKE
Industrijska automatizacija
IMA LI ROBOTA U RESTORANU?
World’s 50 Best Hotels
CAPELLA BANGKOK, NAJBOLJI HOTEL NA SVETU
John Willard Marriott
USPEH NIKADA NIJE KONAČAN
U svetu hotelijerstva i ugostiteljstva, prvi utisak je ključan. Gosti očekuju besprekorno opeglanu posteljinu, peškire, zavese, stolnjake, salvete ...
pročitaj jošKompanija EKO Serbia sa zadovoljstvom predstavlja uzbudljivu EKO Smile nagradnu igru, koja kupcima na EKO benzinskim stanicama pruža priliku da osv...
pročitaj još