Kopaonik Hotel Rozeta Kopaonik
28.02.2024 Hoteli

Kopaonik dobija Rozetu, novi apart hotel

Kopaonik će uskoro postati bogatiji za još jedan hotel sa lokacijom koja odgovara skijašima. Naime, na ski stazi Sunčana dolina gradi se apart-hotel sa bogatom paletom sadržaja poput zatvorenih bazena, spa centra i igraonice za decu.

Kopaonik hotel Rozeta eksterijer

Kopaonik bogatiji za još jedan smeštajni objekat

Matis Group i Zeta Gradnja grade apart-hotel na najpopularnijem skijalištu u Srbiji sa 342 apartmana, 10 lokala i 381 garažnim mestom. Projekat arhitekture potpisuje kraljevački biro INA Projekt, projekat enterijerskog uređenja izradio je sve agilniji XZZI Studio iz Beograda, dok je posao izvođača radova poveren beogradskoj kompaniji Akbolat Construction.

Kopaonik Hotel Rozeta bazen

Zatvoreni bazen i spa centar su must have

Hotel će raspolagati sa 342 apartmana, 10 lokala i 381 garažnim mestom, dok buduće goste očekuje raznovrsna paleta sadržaja – od zatvorenih bazena i modernog spa centra do ski-staze koja je direktno povezana sa skijašnicom.

Kopaonik Hotel Rozeta lobi

Rozeta sa pogledom na panoramu centra Kopaonika

Objekat je smešten na nadmorskoj visini od 1.744 metra, a na svojih 11 etaža (5 podzemnih, 6 nadzemnih) ponudiće tri različita tipa kompletno opremljenih luksuznih apartmana, sa pogledom na zadivljujuću panoramu u centru Kopaonika.

Kopaonik Hotel Rozeta apartman

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

IZVOR: GRADNJA.RS

FOTO: VIZUELIZACIJA: XZZI STUDIO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije