3 Fengda ventilator
29.07.2022 Preporuka

Fengda air cooler sistemi za vašu COOL baštu!

Imate prelepu baštu koja je savršena za sve proslave u letnjem periodu. Kao bonus tu je hladovina stoletnih platana i pogled na reku. Reklo bi se, nema te vrućine koja može da pokvari raspoloženje gostiju. Ali, ima.

Fengda sistemi za hlađenje vodenom maglom

Da, krivi smo za klimatske promene, izazvali smo globalno zagrevanje, napravili smo rupe u omotaču i ne vredi kukati nad prosutim mlekom, već potrebno je pronaći rešenje. Kako rashladiti vaše goste?
Rešenje dolazi u vidu sistema za hlađenje vodenom maglom i održavanje vlažnosti vazduha. Prednosti ovih sistema su spuštanje temperature za desetak stepeni, uklanjanje polena i insekata, spuštanje prašine, a rezultat je bašta puna zadovoljnih gostiju.

1 Fengda ventilator

Vertikalna rotacija omogućuje ravnomerno hlađenje prostora

U zavisnosti od modela veličina kapljice koju proizvodi sistem sa centrifugalnim raspršivačem vode može da bude različita, tako da je potrebno da korisnik podešava uređaj u toku dana u zavisnosti od spoljašnje temperature. Ovo je važno spomenuti jer zbog nepravilnog korišćenja ovog sistema može doći do minimalnog kvašenja i sporadičnog prskanja mikronskim kapljicama, a to svakako ne želite da priredite vašim gostima.
Noviji uređaji koji se mogu pronaći na našem tržištu, pored usmeravanja vazduha na dole ili na gore, imaju i vertikalnu rotaciju što omogućuje ravnomerno hlađenje prostora. Ovo se posebno odnosi na Air Cooler-e nove generacije koji imaju daleko bolji efekat hlađenja, a dodatna vrednost je to što su daleko jerftiniji i ekonomičniji od postojećih skupih sistema.

2 Fengda ventilator

Hladan vazduh bez prašine, peska i polena

Prednost Air Cooler hlađenja je i u tome što imaju svoje filtere i panele koji se natapaju vodom kroz koje vazduh mora da prođe i tako za sobom ostavlja prašinu, pesak i polen. Tako filtriran vazduh hladi vašu baštu, a prijatni mirisi mogu da se kontrolišu aromatičnim uljima koje, po želji, možete sipati u vazdušne hladnjake.
Dakle, da rezimiramo. Ako želite pronaći sistem koji će temperaturu u vašoj bašti održavati prijatnom, bez bespotrebnog trošenja novca i električne Air Cooler sistemi su odgovor na vaše želje.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: FENGDA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije