Picante Deep House
02.09.2021 Portfolio

Dizajn restorana Piccante! Toplo i prijatno na novosadski način

Ekipa projektanata iz Deep House Group otkriva za Cafe Bar & Restoran čime su se vodili kada su dizajnirali enterijer novosadskog restorana Piccante

deep house piccante

Staklenim portalima se obezbeđuje dovoljna količina dnevnog svetla

Restoran Piccante u Novom Sadu prostire se na 193 m2 samog restorana, i 83 m2 bašte. Najveći izazov ovog projekta, a ujedno i odgovor na želje investitora bio je da napravimo što prijatniji i topliji prostor za goste. Dizajnom i oslikavanjem najdužeg zida restorana postignut je efekat galerijskog zida, koji je dalje uticao na formiranje jednog od najprijatnijih restorana u gradu.

picante deep house

Sa pogledom na galerijski zid, uz dobru hranu i sjajno vino, uživaćete dok sedite na udobnim materijalima. Završna obrada od tamnog drveta u kombinaciji sa prirodnom kožom i plavim tonovima pliša čine da se osećate ušuškano u savremenom okruženju.
U organizaciji prostora postoji zona koja je pogodna i za rad, pored obedovanja, gde gosti u isto vreme mogu da se opuste i iskoriste mirniju atmosferu za rad. Takođe, konceptom je predviđen i popularni community sto, koji je na usluzi gostima koji dođu sami, a imaju prilike da porazgovaraju sa nekim u toku ručka. Ovakva ponuda različitih konfiguracija sedenja u okviru jednog restorana takođe doprinosi toploj atmosferi, koja je pre svega bila želja investitora.

picante enterijer

Izbor vina uz jelovnik je uvek važan u ekskluzivnim restoranima, ali ono što Piccante izdvaja je ličan odabir vina iz vinske vitrine u koju možete ući. Pri odabiru će Vam pomoći stručno osoblje, a unutar vitrine ćete naići i na ukusne šunke i sireve, koji su tu baš da ih probate na licu mesta i odaberete ukuse u kojima ćete uživati.
Dve fasade restorana su stakleni portali kojima se uspostavlja komunikacija sa baštom, ulicom i urbanim integritetom grada. Portalima se ujedno obezbeđuje dovoljna količina dnevnog svetla, koje doprinosi prijatnoj atmosferi restorana u dnevnim časovima. Prostor bašte je ispunjen pre svega vegetacijom i svetlim tonovima u kombinaciji sa tamnim drvetom, koji polako uvode u prijatan enterijer restorana.

picante restoran sto deep house
KO JE KO?

Deep house group je tim koji ima jedinstvenu filozofiju projektovanja. Bilo da ulazite u nov prostor ili renovirate postojeći, možete se osloniti na naše iskustvo – od polazne ideje do poslednjeg detalja u projektu. Tim poseduje osvojeno 3. mesto za najlepši stan Srbije i Crne Gore po Saint-Gobainu, 2009. godine, kao i sertifikat „Firma od poverenja“ za 2019. godinu. Deep house group je firma čiji su osnivači Miroslava Amidžić Ivan i Nikola Ivan. Godine 1998. Miroslava i Nikola uspešno izvode svoje prve arhitektonske projekte u Ukrajini, u Kijevu, gradu u kojem završavaju studije na „Nacionalnom Univerzitetu građrevinarstva i arhitekture“. Današnji tim koji vode broji 7 arhitekata koji rade u oblasti projektovanja enterijera, od početne faze modelovanja, renderovanja, tehničkih crteža do završne faze u izvođenju projekta, nadzoru i posvećenosti do poslednjeg detalja. Saradnja sa bliskim kooperantima u ovom timu takođe traje preko 20 godina. DHG tim smatra da ćete se prijatno osećati jedino u pročišćenom i dizajnerski osmišljenom prostoru, a za to vam je potrebna pomoć stručnog tima, koji brine o kvalitetu i udobnosti vašeg poslovnog prostora i stanovanja.

picante deep house bar

PICCANTE

Autor projekta: DEEP HOUSE GROP
Lokacija: NOVI SAD,
Površina: 193 + 82 m2
Realizacija: 2017. godina

 

AUTOR: DEEP HOUSE GROUP

FOTO: DEJAN CVETINOVIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije