Le Gavroche se zatvara nakon 54 godine rada
Nakon 54 godine rada zauvek se zatvara jedan od najboljih francuskih restorana svih vremena. Le Gavroche će biti transformisan u pop-up projekat ...
pročitaj jošNa sednici Kriznog štaba analizirana je trenutna epidemiološka situacija u Srbiji i eventualno novo ublažavanje mera za predstojeće praznike.
Restorani se otvaraju od 8. maja, ali pod uslovom da epidemiološka situacija ne bude pogoršana.
Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović je nakon sednice rekao da je vakcinacija neophodna za popuštanje mera.
„Fokus će u narednom periodu biti na vakcinaciji radno aktivnog stanovništva“, rekao je Tiodorović i dodao da 15. maja kreće velika kampanja pozivanja mladih na vakcinaciju.
Za sada nismo spremni, prema njegovim rečima, za popuštanje mera.
„Čekamo da brojke budu daleko manje nego sada. Ako sve bude kako treba možda će restorani moći da rade od 8. maja i u zatvorenom delu„, rekao je Tiodorović i ponovio da je za to potrebna vakcinacija u najširem smislu.
Pandemija i klimatska kriza doveli su do strožijih očekivanja od strane kupaca u smislu higijene restorana i održivosti. Istraživanja pokazuju da n...
pročitaj jošPlatforma hvala.tips je kreirana za restorane, hotele i druge uslužne delatnosti, a omogućava laku komunikaciju sa klijentima preko jedne kontrolne...
pročitaj jošNakon serije izlaganja u drugoj polovini 2023. i u prvim mesecima 2024, što na svetskim sajmovima (Milano, Longarone, Rimini) tako i na domaćim reg...
pročitaj još