4 PRIME FIN
01.08.2022 Trendovi

Prime restoran – Eat Serbian Well

Kako mu i samo ime kaže, u PRIME-u gosti mogu očekivati samo najbolje kada je reč o hrani, usluzi i atmosferi. Na kreiranju i inovativnog menija, koji je zaista jedinstven u Beogradu, brižljivo je radio ceo tim kuvara.

Prime promoviše najkvalitetniju srpsku kuhinju

PRIME je mesto gde se na najbolji mogući način promoviše ono najkvalitetnije iz srpske kuhinje pa je i moto restorana “Eat Serbian Well”. Ovaj prestižni restoran goste obraduje novim menijem i jelima nekoliko puta u toku godine, ali po zahtevu biće spremljeno i jelo koje spada u klasike ovog restorana.

1 PRIME

PRIME pored pažljivo kreirane karte pića ima i bogatu vinoteku. Osoblje je pripremljeno da odgovori na svaki zahtev gosta besprekornom uslugom, korisnim savetima kao i detaljima vezanim za meni ili vinsku kartu.

5 PRIME FINAL

Enterijer i eksterijer potpuno su renovirani kroz novi dizajnerski pristup. Prefinjen stil, divna atmosfera i hrana podigli su nivo restorana na viši stupanj.

2 PRIME FIN

Bašta je utočište

Bašta predstavlja istinsko utočište skriveno od gradske buke. Predivno rastinje ibiljke odaju utisak boravka u prirodi. Uz sve blagodeti perfektne ugostiteljske usluge ovo mesto predstavlja prvi i pravi izbor u toplim mesecima koji su pred nama.

Restoran PRIME
Adresa: Vladimira Popovića 10, Novi Beograd, (Crowne Plaza hotel)
Tel: 011/2204-030
Instagram: restoranprime
Facebook: Restoran Prime

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: PRIME RESTORAN

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije