
Sinergija tradicije i inovacije: Lavazza La Reserva de Tierra Cuba
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! Cuba kafa je spoj bogate kubanske tradicije i inovativnog pristupa Lavazze. Kuba ima dugu istoriju proizvodnje kafe,...
pročitaj jošNa mestu nekadašnjeg kultnog beogradskog restorana „Mihajlovac” na Banovom brdu, otvoren je Moment Lounge & Gastro Bar.
Novi prostor koji odiše elegancijom sa primesama modernog i urbanog duha čini ovo mesto drugačijim i posebnim. Centralni deo lokala krasi ručno rađena vinarija u kojoj se nalazi selekcija pažljivo odabranih vina, kako naših tako i stranih. Svaki kutak prostora smišljeno je postavljen i predstavlja pravu hedonističku oazu, idealnu za beg od svakodnevnih obaveza.
Kada je reč o gastronomskoj priči ovog restorana, svakako bi prva asocijacija bila: drugačije, inovativno, raznovrsno. Bilo da ste ljubitelji dobro poznate italijanske kuhinje, sofisticirane francuske kuhinje ili pak dobrog i sočnog komada mesa, ovaj restoran upravo nudi sve to. Za sladokusce mesto pruža jedan pravi raj ukusa. Kremasti deserti punog i nezaboravnog ukusa nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Osim izvrsne hrane, gosti uživaju i u pravoj kreaciji na tanjiru. Od pažljive pripreme namirnica sve do servisa o svakom detalju se vodi računa. Kako bi upotpunili gastronomski užitak, Moment Lounge & Gastro Bar ima pažljivo odabranu i raznoliku kartu vina, prepoznatljiva žestoka pića, autentične koktele.
View this post on Instagram
Naravno, tu je neizostavna kafa uz koju gosti mogu degustirati sveže ceđeno voće i započeti dan onako kako treba.
Adresa: Požeška 31, Beograd, Banovo brdo
Radno vreme: 9 do 23 h
Telefon: 060/8002-643
Instagram: momentrestoran
Ana Roš, čiji restoran Hiša Franko nosi tri Michelinove zvezdice, uskoro otvara nov restoran. Naime, krajem 2025. godine, u partnerstvu s Valamar h...
pročitaj jošSvaki novi projekat koji izađe iz kuhinje chefa Vanje Puškara i tima koji je okupljen pod kapom projekta New Balkan Cuisine izaziva pažnju profesio...
pročitaj jošUgostiteljstvo je grana privrede u kojoj je jedina konstanta neprestana promena i evolucija. U industriji gde opstanak i uspeh zavise od sposobnost...
pročitaj još