Boiron tajna savršenog sladoleda, sorbea i koktela
Otkrijte tajnu voćnih pirea Boiron koji čuvaju prirodan ukus, boju i teksturu voća, bez konzervansa i veštačkog zgušnjavanja. Savršeni za hand mad...
pročitaj jošMazzoni Group je lider u lancu snabdevanja svežim i prerađenim voćem i povrćem.
Osvajanje evropskih tržišta je započeto 50-ih godina, a danas Mazzoni Group se bavi istraživačkim i razvojnim aktivnostima novih sorti, proizvodnjom i preradom voća i povrća na sopstvenim farmama i pogonima sa najmodernijom tehnologijom. Proizvode Mazzoni Group na naše tržište plasira kompanija Crema Gel iz Novog Sada.
BANANA
Pravi se od najkvalitetnijih južnoameričkih Cavendish banana
JAGODA
Pravi se od italijanske sorte Basilicata koje se beru u maju i junu
ŠUMSKO VOĆE
Pravi se od planinskog bobičastog voća sa Mazzoni farmi
BOROVNICA
Pravi se od italijanskih ručno branih divljih šumskih borovnica
MANGO
Pravi se od Alfonso sorte manga koji se gaji u zapadnoj Indiji
MARAKUJA
Pravi se od najkvalitetnije ekvadorske marakuje sorte Granadilla
Proces proizvodnje podrazumeva selekciju voća, pranje, termičku obradu, rafinisanje, hlađenje i pakovanje.
Pirei se pakuju u višeslojne plastične vrećice (doypack), bez metalnih elemenata, pogodne za kontakt sa hranom, sa poklopcem koje omogućuje lako otvaranje i zatvaranje. Posebna pogodnost je što piree nije potrebno zamrzavati, niti držati u frižideru, već na temperaturi od 15°C.
Paletu najkvalitetnijih proizvoda namenjenih HoReCa sektoru koje uvozi kompanija Crema Gel pogledajte na linku OVDE
CREMA GEL
Adresa: Profesora Grčića 1A, Novi Sad, Srbija
Telefon: +381 64 8227 532
E-mail: [email protected]
Kako bi se privukla pažnja ljubitelja ekskluzivnih gastronomskih iskustava u restoranima širom Srbije, pored internacionalnih jela vredno je istaći...
pročitaj jošPored već dobro poznatih lokacija prestižnog lanca Korpa Deli Marketi, na adresi Bulevar vojvode Bojovića 14 u Beogradu i Veselina Masleše 2 u Novo...
pročitaj jošSutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj još