Sicilian Firing Squad koktel od crvenih narandži
Radi se o relativno novom koktelu koji je kreacija barmena Džekija Patersona iz San Franciska. Kao inspiracija poslužile su mu krvavo crvene narand...
pročitaj jošRadi se o relativno novom koktelu koji je kreacija barmena Džekija Patersona iz San Franciska. Kao inspiracija poslužile su mu krvavo crvene narand...
pročitaj jošBred Pit je predstavio svoj prvi roze šampanjac vinarije Miraval - Fleur de Miraval. Ovaj roze šampanjac se pravi od 75 posto šardonea i 25 posto p...
pročitaj jošSaradnja najstarije legalne destilerije na Islay, Bowmore i Aston Martina završena je spektakularno. Flašom Black Bowmore DB5 1964 single malta nap...
pročitaj jošPredstavljamo najnoviju generaciju mašina za pranje i sušenje veša. Linija 6000 smanjuje troškove u poslovanju tako što pere i suši više veša za k...
pročitaj jošKompanija MCO proširila je asortiman hotelske kozmetike. U pitanju je prirodna kozmetika poznatog evropskog proizvođača, dermatološki testirana, pH...
pročitaj jošZa one koji uživaju u dobroj hrani, nema pravog užitka bez čaše odgovarajućeg vina. To pred ugostitelje stavlja nekom težak, a nekom lak zadatak – ...
pročitaj jošBeograd je grad koji na poseban način gaji kulturu ugostiteljstva – broj i vrste restorana, gastro barova i kafea koje nudi svojim gostima i stanov...
pročitaj jošOvo je pravi naslov za priču o Slobodanu Dakiću Daki, čuvenom ugostitelju iz Zemuna koji je marta 1981. godine otvorio kultni restoran Daka u mirno...
pročitaj jošNekada vas inspirišu predeli, nekada hrana, nekada vino i ljudi, a nekada sve zajedno. dotaknu obuzmu i nikada ne napuste. nekada za to treba vreme...
pročitaj jošIsprobajte novu tehniku pečenja mesa koja je potpuno suprotna uobičajenom redosledu pripreme odreska: tiganj, pa rerna Prvi korak je stavljanje me...
pročitaj jošNa Dorćolu je otvoren autentičan restoran francuske kuhinje. Dizajn podseća na male, ušuškane pariske bistroe s udobnim nameštajem i motivima i sim...
pročitaj jošUgostiteljska ponuda u Ustaničkoj ulici bogatija je za još jedan impozantan objekat, pivnicu Crni petao. Studio A4, s Nenadom Đokićem na čelu, zasl...
pročitaj jošKo bi pojeo hranu koja je samo nabacana na tanjir. Dobro, gladan čovek, to se podrazumeva, ali prezentacija hrane u restoranima je odavno postala “...
pročitaj jošSve što vam je potrebno u ovim vrelim danima jeste prava ledena poslastica – Barcaffé Lattiato kafa. Da biste se rashladili, dovoljno je da otvorit...
pročitaj jošDa li ste spremni za kremasto uživanje? Grand kafa je za vas pripremila potpuno novi proizvod - Insta GrandGrand kafa lansirala je Insta Grand, no...
pročitaj jošSvi mi koji uživamo u kafi imamo velika očekivanja od šoljice ovog napitka. Pogotovo mi, strastveni ljubitelji, čija su čula i potrebe razmaženi, p...
pročitaj jošJutro je najužurbaniji deo dana, a svima nam je neophodna energija za početak istog. Potrebno nam je da se odmah razbudimo, što pre rasanimo i podi...
pročitaj jošVukosav Femić, bar menadžer Lafayette Cuisine Cabaret Club-a, kreirao je sedam signature koktela. Recepture je usavršavao prateći puls molekularne ...
pročitaj još