CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Magellan ulaz

Restoran Magellan The Finest Cuisine and Wine in Belgrade

27.04.2021 Restoran

Zaplovite s Magellanom i uživajte u talasima novih ukusa koji vas nose putem svetske gastro scene Magellan je uređen kao moderan brod Čuveni ...

pročitaj još

Vinom okupana jagnjetina by šef Miloš Ristić

25.04.2021 Chef

Za Rtanj se vezuju brojne legende, a nadaleko čuvenu jagnjetinu pripremio nam je Miloš Ristić, šef kuhinje planinskog butik-hotela Ramonda Čudesni...

pročitaj još

Miljenik potrošača: Poštrošači su izabrali svoje omiljene brendove

21.04.2021 Horeca oprema

Ove godine, u organizaciji udruženja „Moja Srbija” i uz podršku Grada Beograda, po prvi su dodeljena priznanja „Miljenik potrošača” za omiljene bre...

pročitaj još
Lobby ulaz

Caffé nargila bar Lobby

20.04.2021 Cafe Bar

Caffé nargila bar „Lobby” nalazi se iznad dobro poznate glavne železničke stanice, u sklopu hotela Astoria, u Ulici Mihaila Bogićevića 2. Pored ko...

pročitaj još
Rižoto karbonara

Šef Luiđi Biskonti je napravio rižoto u slavu karbonare

19.04.2021 Chef

Mišljenja o poreklu karbonare su podeljena – dok je jedni smatraju rimskim jelom, drugi je vezuju za Umbriju i tvrde da je bila omiljena hrana tamo...

pročitaj još
Aeropress barista

Luka Jakšić o pripremi kafe Aeropress metodom

15.04.2021 Cafe Bar

Nakon nekoliko spremanja ovladaćete aeropressom i od tada je na vama – da se igrate, probate nove recepte i uživate u ukusnoj kafi Kvalitet vode, ...

pročitaj još
Jagnjetina jelo Temperament

Jagnjetina u korici od začina by šef Aleksandar Šovljanski

14.04.2021 Chef

Jagnjetina u korici od začina u svom izvornom obliku i načinu pripreme podseća na tradicionalno jelo, poznato kao Jagnjeća kapama. Ideja ovog jela ...

pročitaj još
Zlatni bokal

Zlatni bokal je naša istorija u kojem se prepliću novo i staro

13.04.2021 Restoran

Posebno prepoznatljiv ambijent, prvoklasna kuhinja, profesionalna usluga, dobra muzika, a pre svega duh Skadarlije – sve to krasi restoran „Zlatni ...

pročitaj još
Restorani open

8. maj je Dan D! Restorani rade i unutra, ukoliko se situacija ne pogorša!

12.04.2021 Horeca oprema

Na sednici Kriznog štaba analizirana je trenutna epidemiološka situacija u Srbiji i eventualno novo ublažavanje mera za predstojeće praznike. Rest...

pročitaj još
Patrick ulaz

Patrick, gradska oaza u kojoj se hrana i uživanje podjednako neguju

12.04.2021 Cafe Bar

Pizzeria & Creperie „Patrick Belgrade”, otvorena je uprkos svim izazovima iz prethodne godine i spremna je da obogati ugostiteljsku scenu te po...

pročitaj još
Joca Tabor tv emisija

Umetnost u čaši! Hadži Jovan Mrđenović o ljudima, vinima i Taboru (VIDEO)

11.04.2021 Horeca oprema

U novoj epizodi emisije "Umetnost u čaši" koja se prikazuje na Agro TV, gostovao je legendarni ugostitelj Hadži Jovan Mrđenović i na trenutak se pr...

pročitaj još
Angulo restoran 1

Angulo, gastro ponuda iz drugog ugla

10.04.2021 Restoran

Angulo Gastro Pub odličan je izbor za ljubitelje dobre hrane i lepe atmosfere. Prijatan, ušuškan i topao ambijent lokala odiše pažljivo biranim det...

pročitaj još

Još jedno zlatno priznanje za Vinjak XO

10.04.2021 Horeca oprema

Najreprezentativniji proizvod iz porodice vinjaka, Vinjak XO, odneo je još jednu pobedu na manifestaciji "Srpske rakije". Ovo priznanje je još jedn...

pročitaj još
Konobar maska 2

Odluka kriznog štaba: Prvo vakcinacija zaposlenih, pa onda otvaranje ugostiteljskih objekata?

09.04.2021 Horeca oprema

Sednica Kriznog štaba koja je počela jutros u 8 sati, završena je  nepun sat kasnije, nešto pre 9 časova. Ukoliko brojke tokom vikenda budu dobre, ...

pročitaj još

Uštedite vreme i novac. Ofarbajte sami. Brzo, lako i čisto.

09.04.2021 Horeca oprema

Umorili ste se od gledanja oštećene boje na zidovima, izgrebanog nameštaja, istrošene ograde koja vam se smeje svaki put kada pogledate kroz prozo...

pročitaj još

Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom – novi ukus koji nas spaja

08.04.2021 Food

Svima omiljena Plazma, i posle više od pola veka, uspeva da iznenadi naša nepca novim ukusima. Sada nas je obradovala uzbudljivim ukusom novih Plaz...

pročitaj još
Miloš Jovanović

Šef Miloš Jovanović: „Mišlen neće doći u Srbiju dok ne budemo članovi EU“

06.04.2021 Chef

Oko Mišlenovih zvezdica se baš „zakuvalo”, tako da se stiče utisak kao da se u Beogradu snima novi nastavak „Bornovog identiteta”. Mogu zamisliti M...

pročitaj još
disrupt

Agencija Preventer dobitnik je Disrupt nagrade za inovacije u komunikaciji za 2020. godinu

05.04.2021 Horeca oprema

Agencija za komunikaciju i odnose sa javnošću, Preventer, nagrađena je za inovacije u komunikaciji u kategoriji Disrupt inovacije za kampanju Klub ...

pročitaj još
⟨ 1 … 115 116 117 118 119 … 136 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Petar Zuljevic

Pastry Chef Petar Žuljević otkriva zašto se opredelio za poslastičarstvo u okviru hotelske industrije

01.03.2024 Chef

Legenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u...

pročitaj još
Parmigiana: Kako je nastalo jedno od najpoznatijih italijanskih jela

Parmigiana: Kako je nastalo jedno od najpoznatijih italijanskih jela

18.07.2023 ITALIA LA CUCINA & VINO

Njeno ime ne potiče od grada Parme, već od latinske reči za štit, a kada je u pitanju parmiđana i te kako se ima šta štititi Parmigiana: Kako je...

pročitaj još

Drugi po redu forum Turizam i fitnes na Beogradskom sajmu

28.09.2022 Hoteli

Sajam fitnesa, velnesa i zdravlja Belfis i Savez za rekreaciju i fitnes Srbije vas pozivaju na Drugi forum "Turizam i fitnes" koji će se održati u ...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.