disrupt
05.04.2021 Horeca oprema

Agencija Preventer dobitnik je Disrupt nagrade za inovacije u komunikaciji za 2020. godinu

Agencija za komunikaciju i odnose sa javnošću, Preventer, nagrađena je za inovacije u komunikaciji u kategoriji Disrupt inovacije za kampanju Klub književnika by Branko Kisić. Jedna od centralnih kampanja agencije Preventer, možda i najvidljivija tokom prošle godine bila je za novi koncept legendarnog restorana – Kluba književniika.

preventer

Cilj i uspeh je postignut, uprkos pandemiji

Kampanju je osmislila kreativna direktorka agencje Preventer, Barbara Garčević, i uprkos svim nedaćma sa pandemijom i epidemiološkim merama koje nikako nisu isle na ruku ugostiteljima, a zahvaljujući saradnji sa hrabrim menadžmentom ovog kultnog restorana, na čelu sa šefom kuhinje, Brankom Kisićem, cilj i uspeh je postignut. Višemesečne kampanje, kakva je bila ova, zahtevaju dobar tim, a u ovom slučaju to su bili:. Marko Prokić (dizajner), Danka Hasanović Prokić (digital menadžer), Danica Garčević (asistent), fotografi – Ivan Pleskonjić i Luka Cako, Ana Borovac (menadžerka Kluba književnika) I Dejan Mrđa (Alma Quattro)
‘’U želji da se ne ponavljamo, jer su priče o Klubu književnika i slavnim gostima mnogo puta ispričane i da sve što radimo ima smisla i donese rezultate, ovu kampanju smo bazirali na prezentaciji šefa kuhinje, Branka Kisića, mladog i talentovanog kuvara, koji ima impresivnu biografiju i vrlo jasnu viziju u vezi sa kultnim restoranom. Harizmatičan i elokventan, Branko je bio glavna zvezda naše kampanje, koja je došla do najrazličtijih ciljnih grupa’’ – kaže Barbara Garčević.
“Na Disrupt konkurs se prijavilo 60 vrhunskih kuća koje su tokom 2020. godine uspele da prepoznaju šansu za unapređenje i realizuju projekte koji su bili Disrupt u pogledu inovacije ili komunikacije. Svi nagrađeni apsolutno zaslužuju ovu titulu”, izjavila je Mila Zavođa, direktorka agencije ADAM studio, koji organizuje ovaj konkurs.

Barbara Garčević

„Veliko hvala šefu Branku Kisiću na poverenju i hrabrosti“

‘’Zahvaljujemo se Adam studiju koji nas je primetio i prepoznao naš rad. Veliko hvala Branku Kisiću na poverenju i na hrabrosti, da na jedan drugačiji način ispromovišemo ovo kultno beogradsko mesto, približivši ga mnogo mlađim generacijama, ne zapostvljajući pritom tradiciju ovog mesta, zadržavši stalne goste. Posebno smo zahvalni svim medijima koji su nas podržali tokom ove uzbudljive kampanje’’ – dodaje Barbara Garčević

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: PREVENTER

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije