CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
destilerija zarić1

Zlatna medalja za rakiju Nirvanu destilerije Zarić

10.01.2021 Drink

Rakija NIRVANA – viljamovka, destilerije „Zarić” iz Kosjerića, dobitnik je velike zlatne medalje na najprestižnijem svetskom ocenjivanju jakih alko...

pročitaj još

Zadovoljstvo klijenta je najvažnije!

09.01.2021 Horeca oprema

Jelena Milošević iz hotela „Holiday Inn”, na poziciji Executive Housekeepera, prenela je čitaocima magazina „CafeBar&Restoran” svoje iskustvo s...

pročitaj još

Allegro – novo iz vinarije Tonković

08.01.2021 Drink

Belo vino od crvenog grožđa, napravljeno laganim i pažljivim ceđenjem crvenog grožđa. Dobijena šira je ostavljena da fermentiše i dobili smo nesvak...

pročitaj još
Germ knedle

Ukus austrijskog skijališta na CB&R! Germknedle kako ih rade u restoranu Ederhof!

08.01.2021 Restoran

Germknedla je austrijska poslastica od dizanog testa koja se puni džemom ili nekim drugim filom, te kuva na pari. Cafe Bar & Restoran vam donos...

pročitaj još

Stamevski – spoj tradicionalnog i modernog poslastičarstva

07.01.2021 Cafe Bar

Šta uvek ide uz vašu odličnu kafu? Domaći kolači Čime obeležavate svoje posebne dane? Velikim tortama Bez čega vam izvrsni obroci nisu isti? Eleg...

pročitaj još

Za užitak u čokoladnim čarolijama

06.01.2021 Food

Ideja s kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju, 1911. godine, a kojom se kompanija i danas vodi „od zrna do čokolade” podrazumeva kontrolu s...

pročitaj još
Vinska kuća Minića

Vinska kuća Minića, Tržac

05.01.2021 Drink Horeca oprema

Savremena proizvodnja vina ne podrazumeva samo proizvodnju nego i prezentaciju tog proizvedenog. Da bi sva ta lepota, ta toplina, neponovljiv ukus,...

pročitaj još

Čestitka Dače Božovića iz vinograda u dalekoj Argentini!

05.01.2021 Cafe Bar

Danilo Dača Božović, jedan od naših najuspešnijih barmena u svetu i vlasnik Swizzle Rum Bar & Drinkery iz Majamija, božićne i novogodišnje praz...

pročitaj još
Rum Stepanović 2

Naša fudbalska legenda na novom nemačkom džinu!

04.01.2021 Drink

Fudbalska legenda Dragoslav Stepanović je u nemačkom fudbalu, kao trener Ajntrahta iz Frankfurta i Bajera iz Leverkuzena ostavio dubok trag. I dalj...

pročitaj još

TABASCO® zeleni sos 60 ml

04.01.2021 Food

Naš zeleni halapenjo ljuti sos daje posebnu notu različitim jelima i receptima. Blag ali pun ukusa i uživanja u pravim halapenjo papričicama pri sv...

pročitaj još
1 Rakija Šamar

Шамар je novi brend premium rakije by G3 Spirits!

03.01.2021 Drink

Шамар je novi brend premium rakije plasiran na srpskom tržištu, koji je razvila kompanija G3 Spirits, vodeća distributerska kompanija u regionu Ша...

pročitaj još

Kikkoman Ponzu Limun Sos

03.01.2021 Food

Lagan, oštar i osvežavajući jedinstveni umak za sašimi, karpačo i predjela ili preliv za sveže salate i grilovana jela, ali i idealan sastojak koji...

pročitaj još
Varia Pivnica 3

Varia Craft Beer Bar je miks tradicionalnih recepata i street art-a

02.01.2021 Cafe Bar

U neposrednoj blizini Futoškog parka u Novom Sadu otvorena je oaza za ljubitelje zanatskih napitaka. Sa idejom da Novosađani zaslužuju kvalitetnu p...

pročitaj još

Dijamant Pesto preliv

02.01.2021 Food

Preliv pesto je nov „Dijamantov” proizvod na bazi majoneza i sa dodatkom pesto paste u kojoj se nalaze komadići bosiljka. Ova savršena kombinacija ...

pročitaj još

Kadarka na vinskim kartama francuskih restorana

01.01.2021 Drink

Kadarka vinarije „Tonković” našla se i u stalnoj ponudi čuvenog međunarodnog Vinskog grada u Bordou, institucije koja u sebi spaja istraživački cen...

pročitaj još
Restoran Noma

Novogodišnja čestitka od šefa Redžepija i restorana Noma!

31.12.2020 Chef

Kakva je ovo godina bila! Kako su restorani trenutno ponovo zaključani u Kopenhagenu, dato nam je malo vremena da sumiramo proteklu godinu. Najvi...

pročitaj još
georgi genov, hores, expo 2027, hotelijerstvo

Hotelijeri i restorateri pred velikim novogodišnjem izazovom

30.12.2020 Hoteli

Odluku Kriznog štaba da ugostiteljski objekti mogu da rade 31. decembra 2020. godine i 1. januara 2021. godine do 18 časova, potvrdila je juče i Vl...

pročitaj još

Priznanja za Plazmu na kraju 2020!

30.12.2020 Food

Na kraju godine, lepe vesti stižu za brend Plazma kompanije Bambi! Na upravo održanim tradicionalnim priznanjima Udruženja za tržišne komunikacije ...

pročitaj još
⟨ 1 … 119 120 121 122 123 … 134 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

horeca 2025 anketa cafebar restoran

Igor Mišić, Tork: Viši standardi, održivost i digitalizacija usluga u HoReCa 2025

28.12.2024 Horeca oprema

U tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i menadžera naj...

pročitaj još
Aleksandar Kerekeš FRONT

Mudar umetnički meni by šef Aleksandar Kerekeš

12.09.2022 Chef

Šef Aleksandar Kerekeš je u razgovoru za magazin Hoteli & Restorani predstavio novi meni koji je 15. maja startovao u restoranu Mudra Art Cuisi...

pročitaj još
BITEBELL RADNICA NA KASI

Bitebell platforma, najbolji prijatelj efikasnih restorana

01.11.2021 Horeca oprema

Uukoliko želite da kažete zbog ručnom prekucavanju porudžbina, da izbegnete greške i iskoristite vreme vaših zaposlenih, a samim tim unapredite pro...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.