
Moment Lounge & Gastro Bar na mestu nekadašnjeg „Mihajlovca“
Na mestu nekadašnjeg kultnog beogradskog restorana „Mihajlovac” na Banovom brdu, otvoren je Moment Lounge & Gastro Bar. Centralni deo lokala k...
pročitaj jošNa mestu nekadašnjeg kultnog beogradskog restorana „Mihajlovac” na Banovom brdu, otvoren je Moment Lounge & Gastro Bar. Centralni deo lokala k...
pročitaj jošCoca-Cola tradicionalno pokreće prazničnu čaroliju, te je i ove godine magijom dobrih dela zajedno sa građanima Srbije obradovala više od 200 dece ...
pročitaj jošVODAVODA DONIRALA GOTOVO 10 MILONA DINARA ZA BORBU PROTIV KORONAVIRUSA U SRBIJI Od početka pandemije kovid-19 do danas, VODAVODA je donirala nov...
pročitaj jošMiloš Ristić, šef kuhinje hotela Ramonda redovno je završio Ugostiteljsko turističku školu u Jug-Bogdanovoj u Beogradu, a potom kao stipendista hot...
pročitaj jošNedavno je lansirana HoReCa zajednica, jedinstvena on line platforma za sve koji posluju u sektoru ugostiteljstva ali i mlade nezaposlene koji žele...
pročitaj jošKompanija VODAVODA lansirala je seriju prirodno mineralne negazirane vode posebno prilagođene dečjim potrebama – VODAVODA Vodicu. U pitanju je voda...
pročitaj jošAlfredo Mediterraneo donosi iskustvo Mediterana u Beograd. Nalazi se na uglu ulica Strahinjića bana i Dobračine. Kapacitet restorana je 50 sedećih ...
pročitaj jošPriuštite svojim gostima kremasto toplo zadovoljstvo tokom prohladnih dana i omogućite im da uživaju u mirisu i ukusu crne i bele tople čokolade „S...
pročitaj jošAleksandar Manojlović, brend menadžer kompanije „Hygiene Systems”, u intervjuu za „CafeBar & Restoran” govori o nedoumicama koje vlasnici ugost...
pročitaj jošŠta bi bilo kada bi pisalo – 100% prana obrada i 100% prirodna obrada? Da li je bitno tih 100% ili ono što sledi, pojasniće nam u svom autorskom te...
pročitaj jošPandemija kronavirusa zadala je veliki udarac privredi, a jedan od najugroženijih sektora je ugostiteljstvo, koje je najpre zbog zatvaranja objekat...
pročitaj jošKoje su prve misli koje vam prođu kroz glavu kada otvorite oči i susretnete se sa novim danom? Da li pomislite na drage osobe koje su blizu ili dal...
pročitaj jošCelokupna proizvodnja destilerije „Zarić” zasniva se na čvrstoj vezi tradicije, iskustva i savremene tehnologije. Veliki kapacitet, vrhunska oprema...
pročitaj jošKako ostvariti karijeru u fascinantnom svetu hotelijerstva i ugostiteljstva, otvoriti vrata najprestižnijih hotela i ugostiteljskih objekata bilo g...
pročitaj jošPiper-Heidsieck je jedan od najprestižnijih šampanjaca koji odiše voćem Piper-Heidsieck je klasični šampanjac, zaokruženog, punog ukusa koji odiše...
pročitaj jošSvaki autentični tekst, a posebno ona „prva ruka“, na temu „Vranca Pro Corde”, neminovno mora imati mnogo grešaka u kucanju. O „Vrancu Pro Corde” i...
pročitaj jošRevolucionarni koncept i eneterijer Buena Vida meksičkog gastro bara uzdižu gastro scenu na viši nivo i postavljaju standarde Buena Vida gastro ba...
pročitaj jošKo kaže da je za izuzetan kolač neophodan šećer? „Victus” proteinske teglice, ispunjene vrhunskim sastojcima i ukusima, odabranih na osnovu stručn...
pročitaj još