CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO

333 hladno ceđene maline za zdravlje u čaši!

01.10.2020 Horeca oprema

Za nepune tri godine poslovanja, od malog porodičnog gazdinstva u selu Prilipac nadomak Arilja, gde je nastao prirodni, matični sok, hladno ceđena ...

pročitaj još

Kvadratura kruga! Izaberite oblik tanjira koji vam najviše odgovara

30.09.2020 Horeca oprema

Okrugli, kvadratni, kockasti, ili možda trouglasti tanjir? Žene lako razrešavaju tu dilemu jer kupuju po svom ukusu. Vlasnici objekata nemaju tu pr...

pročitaj još

Veliko priznanje za Erdevik vinariju

30.09.2020 Horeca oprema

Prva platinasta Decanter medalja za srpski šardone Vinarija Erdevik učestvovala je na prestižnom Decanter World Wine Awards takmičenju i osvojila ...

pročitaj još

VeZa, prvi veganski low waste kafić u Srbiji

29.09.2020 Cafe Bar

Da se upornost, istrajnost i rizik isplate najbolje se vidi u slučaju jedne mlade žene Jelene Disić. Naime, ona je, uz pomoć dva prijatelja, usred ...

pročitaj još
konobar maska

Radno vreme kafićima i restoranima produženo do 23 sata!

29.09.2020 Horeca oprema

Epidemiolog Darija Kisić Tepavčević rekla je, nakon sednice Kriznog štaba, da će u kafićima i restoranima, u zatvorenim prostorima, radno vreme bit...

pročitaj još

Daily Hub Packages

24.09.2020 Horeca oprema

Work from our hotel, enjoy a meal you don't have to prepare, fresh coffee and ice cold lemonade with super-fast WiFi. If you need a new work space...

pročitaj još

Šef Živko Radojčić pobedio u TV takmičenju „Chopped“

24.09.2020 Chef

Živko Radojčić je srpski šef koji već nekoliko godina živi i radi u Njujorku. U svom carstvu, restoranu Marlow Bistro u elitnom delu Njujorka,  on ...

pročitaj još

Piletina koja je izazvala revoluciju u Los Anđelesu!

24.09.2020 Chef

Kulinarski majstor Ludo Lefevr otkriva kako mu uspeva da svaki put napravi savršenu pohovanu piletinu. Ludo: "Za dekadentnu piletinu morate iskori...

pročitaj još

Damir Ristivojević priprema koktel Prunus od prepečenice

24.09.2020 Cafe Bar

Prunus je koktel koji je napravljen od šljivove prepečenice sa namerom da se podigne kultura ispijanja rakije i samih koktela na bazi voćnih rakija...

pročitaj još
Svetlana Vučinić Strauss Coffee

Po znanju barista, kvalitetu kafa, ali i po navikama konzumenata, sve smo bliže Italijanima

22.09.2020 Horeca oprema

Svetlana Božović, diplomirani ekonomista, radi na poziciji AFH menadžera u kompaniji Strauss Adriatic, čiji je deo od 2003. godine. Iza nje su broj...

pročitaj još

B.F.C. Aviator, spejs-šatl među espreso aparatima

22.09.2020 Horeca oprema

Sveti gral svakog bariste jeste savršeni espreso. I kao što svi istraživači i avanturisti čitav život provedu u potrazi za čašom iz koje su Isus i ...

pročitaj još

Sicilian Firing Squad koktel od crvenih narandži

21.09.2020 Horeca oprema

Radi se o relativno novom koktelu koji je kreacija barmena Džekija Patersona iz San Franciska. Kao inspiracija poslužile su mu krvavo crvene narand...

pročitaj još
Bred pit vino

Bred Pit predstavio svoj prvi roze šampanjac Fleur de Miraval

21.09.2020 Horeca oprema

Bred Pit je predstavio svoj prvi roze šampanjac vinarije Miraval - Fleur de Miraval. Ovaj roze šampanjac se pravi od 75 posto šardonea i 25 posto p...

pročitaj još

Black Bowmore + klip od Aston Martina DB5 = Boca od 65.000 dolara!

21.09.2020 Horeca oprema

Saradnja najstarije legalne destilerije na Islay, Bowmore i Aston Martina završena je spektakularno. Flašom Black Bowmore DB5 1964 single malta nap...

pročitaj još

Hygiene Systems postao je zvaničan Electrolux professional authorised partner

21.09.2020 Horeca oprema

Predstavljamo najnoviju generaciju mašina za pranje i sušenje veša. Linija 6000 smanjuje troškove u poslovanju tako što pere i suši više veša za k...

pročitaj još

Hotelska kozmetika MCO

21.09.2020 Horeca oprema

Kompanija MCO proširila je asortiman hotelske kozmetike. U pitanju je prirodna kozmetika poznatog evropskog proizvođača, dermatološki testirana, pH...

pročitaj još
vinska karta

Vladimir Vukašinović: „Vinska karta je ogledalo restorana“

20.09.2020 Horeca oprema

Za one koji uživaju u dobroj hrani, nema pravog užitka bez čaše odgovarajućeg vina. To pred ugostitelje stavlja nekom težak, a nekom lak zadatak – ...

pročitaj još

Ritual, restoran projektovan za ritualno uživanje

20.09.2020 Restoran

Beograd je grad koji na poseban način gaji kulturu ugostiteljstva – broj i vrste restorana, gastro barova i kafea koje nudi svojim gostima i stanov...

pročitaj još
⟨ 1 … 122 123 124 125 126 ⟩
Cafe Bar & Restoran naslovna 074

BROJ 74

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #19

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Pivnica Crni petao

Crni Petao – i pivnica i restoran – projekat by A4 studio

17.06.2021 Cafe Bar

Po idejnom konceptu, objekat je urbani lokal – restoran pivnica savremenog karaktera i dizajna. Projekat enterijera potpisuje tim „A4 studio” iz Be...

pročitaj još
Sir i vino

Italijanski kuvari ne bacaju stvrdnutu koru od sira

07.10.2020 Chef

Kora tvrdih, odležalih sireva poput Parmiđana Ređana ili Pekorina jedan je od omiljenih sastojaka za fantastični bujon prepun mirisne arome. Kora ...

pročitaj još

Jamie’s Italian ima novog chefa: Nikola Vučković poručio da se pravila moraju poštovati

01.02.2025 Chef

Nikola Vučković je zavoleo gastronomiju uz svog oca koji je bio ozbiljan gurman i odrastao je uz njegovo kuvanje, a za to što je on izrastao u ozbi...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja