27.12.2020 Drink

VodaVoda Vodica prilagođena dečjim potrebama

Kompanija VODAVODA lansirala je seriju prirodno mineralne negazirane vode posebno prilagođene dečjim potrebama – VODAVODA Vodicu. U pitanju je voda koja izvire sa dubine od 605 metara i prirodno se filtrira prolazeći kroz stene i slojeve krečnjaka iz netaknute prirode Banje Vrujci, što je čini jedinom arteškom vodom iz Srbije i jednom od najkvalitetnijih ovog tipa u svetu.
Upravo zbog toga, VODAVODA Vodica ima idealan sastav minerala neophodnih za pravilan rast i razvoj najmlađih i može se konzumirati bez ograničenja. To potvrđuju sertifikat Medicinskog fakulteta u Beogradu o kvalitetu, ali i rezultat nezavisne kliničke studije Hemijskog fakulteta.
Osim što je jedina voda iz naše zemlje koja poseduje NSF sertifikat, kao dokaz da se ni na koji način ne prerađuje i da je potpuno prirodna, ambalaža VODAVODA Vodice praktična je i dizajnirana tako da decu motiviše da redovno unose vodu.
Logističke informacije: Pojedinačna ambalaža, broj ambalaža u paketu 12, komercijalno pakovanje, težina paketa 4,482 kg.
Proizvođač: VODAVODA
Distributer: Gold Drink

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: VODAVODA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije