Voda Voda Bahrein
15.03.2021 Drink

VodaVoda na dvoru kraljevske porodice u Bahreinu

Prva zvanična poseta delegacije Republike Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandom Vučićem, Kraljevini Bahrein pobudila je veliko interesovanje javnosti, posebno jer je organizovana malo pošto nam je ova zemlja uputila značajnu pomoć tokom pandemije.

Voda Voda Bahrein 2

VodaVoda u odabranom društvu svetskih premium brendova

Centralna tema ove posete i susreta našeg predsednika s kraljem Hamadom Bin Isom Al Kalifom i prestolonaslednikom i premijerom Salmanom Bin Hamadom Al Kalifom bila je proširenje ekonomske saradnje dve države. Upravo zbog toga je tokom razgovora pažnju mnogih privukao jedan detalj – flašice VodaVode iz Srbije na stolu kraljevske porodice.

Voda Voda Bahrein 3

Ako se zna da VodaVoda po sastavu važi za jednu od najkvalitetnijih prirodno mineralnih arteških voda globalno, onda ne čudi što se našla u odabranom društvu svetskih premium brendova sa statusom „odobrenog proizvoda“ Kraljevskog dvora Bahreina.

Voda Voda Bahrein 4

Inače, VodaVoda je prisutna na gotovo 15 svetskih tržišta, a u ekonomski razvijenim zemljama Zaliva uživa posebnu popularnost. Možda baš zato može da bude garancija kvaliteta i dobar vetar u leđa koji će „pogurati“ još srpskih proizvoda na tržišta zemalja Zaliva.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: JEDINI PRAVI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije