1 Sinner gin
19.03.2022 Drink

Sinner je džin kome jednostavno nećete odoleti!

Dok vladaju trendovi obojenih, voćnih ili floralnih pa čak i sezonskih džinova, Podrum Palić odlučio je da se vrati osnovama i napravi klasičan gin visokog kvaliteta.

„Nežno pikantan dry gin“

“Želeli smo da Sinner bude kvalitetan džin klasičnog, prepoznatljivog ukusa. Jedinstvenom recepturom od 11 biljaka u destilaciji dobili smo kristalno čist, svež, aromatičan i nežno pikantan dry gin”, objašnjava Aleksandar Runčev, glavni tehnolog Podruma Palić.
Neizostavna kleka, kardamon i korijander, zatim cvetne note lavande i zove uz svežinu citrusa i četinara samo su deo njegovog balansiranog ukusa, koji ga čini savršenim sastojkom i inspiracijom mnogih koktela.
“I samim pakovanjem hteli smo da naglasimo osnovni koncept džina Sinner. Zato smo izabrali retro oblik flaše sa jednostavnom i elegantnom etiketom na kojoj dominira ilustracija kleke, koja daje osnovnu aromu ovom džinu”, dodaje Branislav Ličina, direktor Podruma Palić.

2 Sinner gin

Sinner – grešite odgovorno!

Njegovo intrigantno ime, prosto vas poziva da – grešite odgovorno! Bilo da uživate u čistom džinu sa ledom i limetom ili vanvremenskoj kombinaciji sa vermutom – kao svetski poznati Martini.
Sinner Dry Gin iz destilerije Podrum Palić je tek početak nove kolekcije “Sinners & Angels” kojom se predstavljaju vrhunska, kvalitetna pića proizvedena u Srbiji sopstvenim znanjem i posvećenošću. I za kraj ostavljamo vam recept jednog novog, a jednostavnog koktela sa twistom. Osmislio ga je Marko Miladinović, Sinner džin brand ambasador, poznati miksolog i bartender u ekskluzivnom beogradskom restoranu Josephine.
I ne zaboravite – grešite odgovorno!

SUMMER GIN FIZZ
Sinner dry gin – 0,05
Sok od limuna – 0,02
Sirup od zove – 0,02
Soda voda top up

Podrum Palić
www.podrumpalic.rs

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: PODRUM PALIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije