11.12.2020 Horeca oprema

Pelinkovac Podruma Palić sadrži 37 aromatičnih i lekovitih biljaka

Nešto mora da ostane tajna…

Temelji Podruma Palić postavljeni su davne 1896. godine na tlu nekadašnjeg Panonskog mora, čije bogatstvo upotpunjuje umereno kontinentalna klima sa dosta sunčanih dana, stvarajući idealne uslove za uzgoj kvalitetnog voća.
Podrum Palić danas živi svoj novi život. Najkvalitetnije voće i poštovanje tradicije, uz posvećeni rad vrhunskih stručnjaka i podršku savremene tehnologije, iznedrili su prve prirodne rakije i pelinkovac koji su se našli pred potrošačima sredinom maja ove godine. Ovo je samo početak bogatog asortimana proizvoda koji će u budućnosti krasiti njihov portfolio.

Podrum Palić Pelinkovac

U svakoj boci Podrum Palić Pelinkovca nalazi se čak 37 aromatičnih i lekovitih biljaka, kao i posvećenost, znanje i iskustvo čuvara tradicionalnih znanja. Oslanjajući se na proverene recepte, upotrebili smo najkvalitetnije bilje i uz savremene metode stvorili pelinkovac vrhunskog kvaliteta. Iz svih 37 biljaka, pažljivom ekstrakcijom i postupkom hladne maceracije izdvojili smo ono najbolje, uz očuvanje svih aromatičnih i lekovitih svojstava.
Podrum Palić Pelinkovac proizvodimo isključivo od prirodnih sastojaka, a mitska trava pelin, i u predanju poznata kao izuzetno lekovita, nosi njegov karakter i aromu, dajući mu prepoznatljivu plemenitu gorčinu. Pored pelina, tu su i žalfija, kamilica, anis, lavanda, kardamom, anđelika i druge biljke, koje u određenom odnosu čine skladnu celinu koja budi čula i krepi duh.

Pelinkovac Plum, Pelinkovac Lemon i Pelinkovac Orange

Pored klasičnog Pelinkovca asortiman će upotpuniti i potpuno novi i jedinstveni Pelinkovac Plum, Pelinkovac Lemon i Pelinkovac Orange, čiji će se ukusi dugo pamtiti, bilo da se piju s ledom ili bez njega, kao aperitiv ili dižestiv, bilo kao deo zanimljivih koktela s dahom sveže gorčine. U liniji Podrum Palić Pelinkovca klasična destilerska znanja i inovativnost 21. veka našli su idealan spoj za potpuno prepuštanje najlepšim aromama prirode.

Tačan recept, ipak, mora da ostane tajna…

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: PODRUM PALIĆ 1896

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije