11.12.2020 Cafe Bar

Kafeterija Bukmarker! Obeleži svoje mesto za kafu

Dve najveće beogradske knjižare, Borislav Pekić u Knez Mihailovoj 48 i Delfi SKC, Kralja Milana 48, osim velikog izbora domaćih i stranih knjiga, poklona, video-igara, filmova i muzike, imaju i kafeteriju Bukmarker, omiljeno okupljalište ljubitelja kafe i čitanja.

Osim kafe na koju su veoma ponosni, u lokalu izdvajaju i ukusne Chef’s toast sendviče, za koje kažu da su najbolji u gradu, a ljubitelje slatkiša obradovaće bogatom ponudom kolača Stamevski. Kafeterija Bukmarker jedan je od retkih nepušačkih ugostiteljskih objekata u gradu, a uz to je i pet frendli, tako da ćete tamo provesti kvalitetno vreme sa svojim ljubimcem, bez duvanskog dima.


Svaka od kafeterija ima svoje obeležje: atraktivan enterijer i prestižna lokacija odlikuju onu u Knez Mihailovoj, dok je kafeterija u knjižari u SKC-u poznata po održavanju književnih debata, na kojima su često gosti i domaći i strani pisci. Na prvom spratu knjižare nalazi se i sjajan gift program, a poseban corner rezervisan je za ploče, strana izdanja i drugo. Može se slobodno reći da je Bukmarker najliterarniji od svih beogradskih kafea.

Bukmarker

Adresa: Kneza Mihaila 48, Beograd
Radno vreme: 9.00–22.00, nedeljom 10.00–21.00
Broj telefona: 011/3281-961
Lokal je nepušački.

AUTOR: MIODRAG ALEKSIĆ

FOTO: BUKMARKER

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije