
Izdvajamo: 7 idealnih mesta za brunch u Beogradu
Mlad i vrlo popularan koncept ponude kako inostranih tako i domaćih lokala jeste brunch. Nekada rezervisan samo za hotelske restorane, brunch je pa...
pročitaj jošU najpoznatijem beogradskom šoru – Gastrošoru na Dorćolu, nedavno je otvoreno mesto nesvakidašnjeg i interesentnog koncepta.
View this post on Instagram
Sjajna kombinacija nadahnuća i pragmatičnosti, ovaj koncept je delo Kristine Fiscan.
Bistru i blještavu belinu prostora okitila je plavom bojom i unikatnim nameštajem koji ćete uočiti odmah pri ulasku.
Espresso, doppio espresso, americano, cappuccino, caffe latte ili freddo – nalaze se na listi favorita redovnih gostiju bara Pola Pola. Prilikom prve posete samo smo zavirili u koktel kartu i odlučili se za klasik Hendricks Gin tonik, koji ovde služe u visokoj čaši sa stopicom, uz ruzmarin, maslinu i jestivo cveće. Dovoljno da nam probudi radoznalost i nastavimo uživanje uz Espresso Martini koji umesto sa votkom u Pola Pola rade sa rumom.
Pola Pola
Žorža Klemensoa 29b, Beograd
Tel. +381 63 807 5630
Radno vreme: 09.00-01.00, petak – subota 09.00-02.00
IG @polapola.bg
Na Svetskom prvenstvu barmena, održanom u Madeiri, predstavnik Udruženja barmena Srbije, barmen Boban Lazarević, napravio je fantastičan uspeh i po...
pročitaj jošZa sve one koji žude za putovanjima i odmorom upravo sada, beogradska vinilna izakaya i koktel bar KISSA10 tokom jula organizuje teleportaciju na r...
pročitaj jošČitaocima magazina CafeBar & Restoran bartender Zoran Budimirović poklanja recept sjajno izbalansiranog koktela Brankoni, čiji ključni sastojak...
pročitaj još