![1 Sinner gin](https://cafebarrestoran.rs/wp-content/uploads/2022/03/1-Sinner-gin-370x280.jpg)
Sinner je džin kome jednostavno nećete odoleti!
Dok vladaju trendovi obojenih, voćnih ili floralnih pa čak i sezonskih džinova, Podrum Palić odlučio je da se vrati osnovama i napravi klasičan gin...
pročitaj jošPodrum Palić je pažljivim odabirom pića koja će uvrstiti u svoj portfolio, za sledeći novitet izabrao jednostavan, sveprisutan a opet pomalo skrajnut – Amaro.
Kažemo da je jednostavan u poređenju sa tehnologijom proizvodnje drugih pića, ali je upravo zbog toga najveća majstorija u samom receptu – koji svaka destilerija koja drži do sebe čuva kao najveću tajnu. Amaro Botanical Garden iz Podruma Palić nastaje infuzijom, odnosno takozvanom maceracijom 33 različite biljke, začina, cvetova, kora citrusa i kora drveta – koji se danima natapaju alkoholom, kako bi se iz njih izvukli željeni aromatski sastojci. Na kraju procesa dodaje se šećer kako bi se uravnotežila fascinantna mešavina gorkih ukusa.
Tako dobijamo kompleksan, bogat a opet izbalansiran Amaro Botanical Garden sa prirodnom elegancijom i toplinom, sa 30% alkohola. Amaro Botanical Garden je sjajan koncert senzacija u kome se ističu rabarbara, encijan i sinhona. Iako je sa popularnošću koktela Amaro dobio svoju novu primenu, mi preporučujemo da ga probate čistog – kao digestiv posle dobre večere. Tako je služen još u doba antičkog Rima i Grčke pa da ispoštujemo tradiciju. Živeli!
Proizvođač: Podrum Palić 1896 doo
Adresa: Josipa Kolumba 33, Palić
Telefon: +381 24 225 109
E-mail: [email protected]
U razgovoru sa Markom Simićem, brend menadžerom kompanije Carlsberg Srbija, saznali smo brojne zanimljive pojedinosti vezane za ovaj popularni bren...
pročitaj jošArmanjak je najstarija eu-de-vie (voda života) na bazi vina, proizveden na jugozapadu Francuske, sa više od 700 godina istorije. Armanjak svoj nazi...
pročitaj jošOd dana kada se pojavio na policama barova Hendrick's je osvojio srca ljubitelja džina, a Wall Street Journal ga je 2003. imenovao najboljim džinom...
pročitaj još