2 Jakka group
23.07.2022 Horeca oprema

JAKKA GROUP! Ventilaciona oprema za kakvom tragate

JAKKA GROUP je ekskluzivni distributer i zastupnik vodećih svetskih proizvođača ventilacione opreme za tržišta Srbije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

Kao vodeća imena, iz svoje ponude izdvajamo

S&P: jedan od najvećih svetskih proizvođača opreme za ventilaciju, čiji smo ekskluzivni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.
AEROGRAMMI: najveći grčki proizvođač rešetki i anemostata čiji smo ekskluzivni distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju.
OLEFINI: najveći grčki proizvođač vazdušnih zavesa čiji smo ekskluzivni distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Severnu Makedoniju.
DE WAAL STAAL: holandski proizvođač elemenata za spajanje metalnih vazdušnih kanala, čiji smo ekskluzivni distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju.
PURIFIED AIR: engleski proizvođač opreme za aktivnu filtraciju vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, čiji smo ekskluzivni distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju.

1 Jakka

Uvoznik i distributer: Jakka Group
E-mail: www.jakkagroup.com
Web: [email protected]
Tel: +381 11 26 00 901

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: JAKKA GROUP

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije