12.10.2022 Food

Lidl Srbija i Koalicija za dobročinstvo u akciji! Spasimo hranu, spremimo obroke za ugrožene

Kompanija Lidl Srbija i Koalicija za dobročinstvo vas pozivaju na ovogodišnju akciju kuvanja obroka, u okviru kampanje „Spasimo hranu, spasimo humanost“, a povodom obeležavanja Svetskog dana hrane (16.10.) i Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva (17.10), a koja će biti organizovana u ponedeljak 17. oktobra sa početkom u 9h.

Kompletni obroci će biti pripremljeni od proizvoda koje Lidl Srbija donira

Svi predstavnici i predstavnice medija, kao i predstavnici i predstavnice Lidla Srbija i partnerskih organizacija, zajedničkim snagama će spremiti više od 120 obroka. Kompletni obroci će biti pripremljeni od proizvoda koje Lidl Srbija donira, a koji su deo asortimana ovog savremenog diskonta.

Kampanja deluje kroz nekoliko segmenata, a svi su usmereni na pomoć ugroženim licima

Kampanju „Spasimo hranu, spasimo humanost“ sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju predvodi Fondacija Ane i Vlade Divac, a čine je i Trag fondacija, SMART kolektiv, Catalyst Balkans, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije. Kampanja deluje kroz nekoliko segmenata, a svi su usmereni na to da se ugroženim licima, ujedno i korisnicima partnerskih organizacija obezbedi hrana, kroz formu gotovih obroka ili kroz pakete osnovnih životnih namirnica i time da doprinos smanjenju gladi u Srbiji. Biće nam mnogo drago da se priključite u akciji i da pokažemo moć zajedništva u borbi protiv siromaštva.

Sve zainteresovane novinarske ekipe mogu uputiti zahtev za akreditacije na e-mail adresu [email protected] najkasnije do petka, 14. oktobra u 14 časova.

Mesto: IL PRIMO škola kuvanja, Kopernikova 6
Datum: ponedeljak, 17. oktobar
Vreme: 9.00 časova

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije