Panetone, slatki Božićni hleb, je nastao kao plod ljubavi
Najpopularniji slatki hleb panetone, koji je neizostavan na Božićnoj trpezi je nastao kao plod ljubavi milanskog plemića i zanosne pekarke Paneton...
pročitaj jošNajpopularniji slatki hleb panetone, koji je neizostavan na Božićnoj trpezi je nastao kao plod ljubavi milanskog plemića i zanosne pekarke Paneton...
pročitaj jošFilip Meter, General Manager Spices of the World doo, se u tradicionalnoj prednovogodišnjoj anketi osvrnuo na situaciju u našem HoReCa sektoru i na...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...
pročitaj jošM&L International je kompanija koja već 18 godina kreira trendove u gastronomiji na tržištu Srbije i Crne Gore. Vlasnik i direktor kompanije, L...
pročitaj jošNakon tri godine kontinuiranog i uspešnog poslovanja, zemunska pizzeria Bosiljak dobila je nov i unapređen izgled. Poznavaoci najpoznatijeg italija...
pročitaj jošMegaoprema je mlada firma, ali sa velikim iskustvom. Kombinujući preko 30 godina ukupnog iskustva u HoReCa sektoru radeći sa velikim brojem premium...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...
pročitaj jošSimeon Milković je menadžer za kontrolu kvaliteta u Julius Meinl Serbia, koji ima višegodišnje iskustvo u radu sa baristima i, uopšte, osobljem koj...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...
pročitaj jošNedeljko Jerković, chef kuhinje restorana Enso, smatra da Michelin nije obišao naše restorane u protekloj godini i tvrdi da su tri-četiri restorana...
pročitaj jošU tradicionalnoj anketi magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od vlasnika, rukovodilaca i menadžera najbolje pozicioniranih firmi...
pročitaj jošU popularnom wellness & spa centru na jugu Srbije sa radom je počeo nov, prozračan i neobičan bar – Smoothie beer bar u Kuršumlijskoj banji. U...
pročitaj jošCORP JVJV je, tokom 15 godina uspešnog rada, stekao visoki ugled na tržištu zahvaljujući čemu kreira bolju budućnost za svoje partnere. U tradicion...
pročitaj jošU korejskoj kulturi kimchi se poslužuje uz gotovo svaki obrok, uključujući doručak. Kimchi se ne jede samo kao prilog ili predjelo, već se koristi ...
pročitaj jošOni to rade sasvim drugačije, poručuju iz Koloseum crepes - beogradske palačinkarnice koja nudi palačinke po francuskoj i američkoj školi, sa bogat...
pročitaj još