CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
corp jvjv nova zgrada

Corp JVJV beleži još jedan uspeh: HoReCa lider slavi novi početak u novom ambijentu

27.07.2024 Horeca oprema

Nakon 15 godina uspešnog poslovanja u HoReCa sektoru, kompanija Corp JVJV doo preselila je sedište svog poslovanja u novu, modernu zgradu u Novom S...

pročitaj još
Sol bar

Sol express & bar: Pravo mesto za sjajan početak dana – uz kafu i kraljevski mortadela kroasan

26.07.2024 Cafe Bar

Sol express & bar se može pohvaliti izuzetnom lokacijom, a ima i izvanredan barski meni, sa posebnim osvrtom na izbor za brunch. Savršeno me...

pročitaj još
Tradicionala 2025 naslovna

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje tradicionalne restorane – Mali Raj, Klub Košutnjak i restoran Kolo

25.07.2024 Restoran

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....

pročitaj još
Gastro Professional

Predstavljamo: Kompanija Gastro Professional otvorila novi showroom na novoj lokaciji

24.07.2024 Horeca oprema

Kompanija Gastro Professional d.o.o, specijalizovana za izradu tehnologije kuhinje, projektovanje i prodaju profesionalne ugostiteljske opreme, oku...

pročitaj još
tis snabdevanje

TIS Snabdevanje donosi na tržište: Makedonski sirevi i hercegovačko maslinovo ulje

24.07.2024 Food

Kroz posvećnost tradiciji i strast prema prirodi, TIS Snabdevanje stvara jedinstvena jela koja će osvojiti vaša srca i nepce. Uz TIS Snabdevanje...

pročitaj još
Hennessy

Hennessy – ime koje više od 250 godina stoji na čelu industrije konjaka

23.07.2024 Drink

Tradicija kuće Hennessy duga više od 250 godina, neizbrisivo je utkana u samu srž nastanka industrije jakih pića, posebno vinskih brendija. ...

pročitaj još
cedric grolet kroasani

Cédric Grolet otkriva tajnu: Kako se prave najbolji kroasani na svetu

22.07.2024 Chef

Kada bi jutro u Parizu imalo miris, to bi sigurno bio miris kroasana. Aroma ukusnog remek-dela napravljenog od putera, kao zlatna reka preplavljuje...

pročitaj još
tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje restorane – Grand Jezero, Kod Goce i Renata i Mala Kolubara na reci

21.07.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
Antonio Bachour Cheesecake sa ananasom

Klasik u novom ruhu: Pastry chef Antonio Bachour ovako priprema cheesecake sa ananasom

20.07.2024 Chef

Antonio Bachour dominira stilom kao malo ko drugi, uz pažnju uvek usmerenu na nove trendove i principijelno zadržavanje autentičnog izraza. Kao tak...

pročitaj još
Restoran Barolo Nis

Restoran Barolo nudi jela italijanske kuhinje i prepoznatljivu toplinu juga

19.07.2024 Restoran

Restoran Barolo u Nišu doprineo je da prestonica meraka bude bogatija za elegantno mesto, gde goste očekuje veliki izbor ukusnih jela uparenih s na...

pročitaj još
tradicionala 2025

Tradicionala 2025: Izbor za najbolje restorane – Central Д, Tabor i Kod Tenka

18.07.2024 Restoran

Ne smemo dozvoliti da u zaborav padnu tradicionalna jela u kojima su uživali naši stari, mnogo pre otvaranja prve kafane u Srbiji. Da bi potpomogli...

pročitaj još
La Cucina i Vino front naslovna strana

U prodaji je novi broj magazina La Cucina & Vino

17.07.2024 ITALIA LA CUCINA & VINO

Novi broj magazina La Cucina & Vino je od danas na prodajnim mestima širom Srbije. La Cucina & Vino svoje verne čitateljke i čitaoce poziv...

pročitaj još
Aloha poke

Chef Perry Bateman nam otkriva čarobne ukuse havajske kuhinje: Isprobajte Poke Bowl

17.07.2024 Chef

Chef Perry Bateman nas uvodi u čarobni svet havajske kuhinje čija je glavna zvezda činija izobilja pod nazivom poke. Sama reč poke označava poprečn...

pročitaj još
Ima bez dima glavna fotka

Ima bez dima: Da li ugostiteljima prija vazduh bez dima

16.07.2024 Restoran

Sve učestalije najave da bi i u Srbiji moglo doći do zabrane pušenja u zatvorenom je nešto što inicijativa Ima bez dima sa posebnom pažnjom prati. ...

pročitaj još
Lesley Gracie - Hendrick's gin

Hendrick’s džin je dete Lesley Gracie: Alhemija u boci, sendvič sa krastavcima usred ružičnjaka

16.07.2024 Drink

Od dana kada se pojavio na policama barova Hendrick's je osvojio srca ljubitelja džina, a Wall Street Journal ga je 2003. imenovao najboljim džinom...

pročitaj još
Gronda aplikacija za chefove

Gronda – najveća on line zajednica profesionalnih kuvara. Otkrijte najlepše kulinarske kreacije i ekskluzivne recepte

15.07.2024 Chef

Podstrek i inspiracija ponekad su potrebni i najboljima. Gronda je tu za sve korisnike, bez obzira da li se radi o izgradnji profesionalnog imena k...

pročitaj još
tradicionala 2025

Izbor za najbolje restorane: Tradicionala 2025 – Restoran Pastir, Groš i Kosač

14.07.2024 Restoran

Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....

pročitaj još
Gaspaco zeleni Thai Gazpacho

Ovako Michelinov chef Pim Tecamuanvivit priprema gaspačo na tajlandski način

13.07.2024 Chef

Chef Pim Tecamuanvivit je zaobilaznim putem ušla u profesionalni svet gastronomije. Dokazala se kao uspešan food writer dok je radila za New York T...

pročitaj još
⟨ 1 … 28 29 30 31 32 … 132 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Splav Corso

Splav Corso: Nova ukusna plovidba Savom, od Srema do Orijenta

29.01.2025 Restoran

Splav Corso odnedavno ponovo radi. Restoran je pomeren nekoliko stotina metara nizvodno u odnosu na prethodnu lokaciju, a osim renoviranog enterije...

pročitaj još
ML International sve za pizzu

Sve za savršenu pizzu na jednom mestu: M&L International ima vrhunske sastojke

23.10.2024 Horeca oprema

M&L International možete obezbediti sve što vam je potrebno za savršenu pizzu. Od profesionalnog Pivetti brašna za pizzu, Terra Creta maslin...

pročitaj još

Black Bowmore + klip od Aston Martina DB5 = Boca od 65.000 dolara!

21.09.2020 Horeca oprema

Saradnja najstarije legalne destilerije na Islay, Bowmore i Aston Martina završena je spektakularno. Flašom Black Bowmore DB5 1964 single malta nap...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.