Barcaffe konkurs: „Uhvati trenutak“ i osvojite nagrade!
14.06.2023 Drink

Barcaffe konkurs: „Uhvati trenutak“ i osvojite nagrade!

Barcaffe konkurs „Uhvati trenutak“ vas poziva da zabeležite kamerom vašu kafu, a najkreativnije očekuju vredne nagrade!

Barcaffe konkurs vas poziva: Budite brzi i kreativni

Već znamo da je teško zamisliti idealan prolećni dan bez šoljice omiljenog espresa, a sve je lakše kada vašu čašu možete da ponesete svuda gde poželite!

Ako organizujete piknik za najdražu ekipu u nekom od omiljenih parkova ili šetate kejom pored Save ili Dunava, uvek je pravi momenat da uživate u savršenoj espreso kafi. A da li ste znali da za to možete da budete i nagrađeni?

Zahvaljujući konkursu Barcaffe espresso on the go „Uhvati trenutak“ koji traje od 9. juna do 6. jula 2023. godine, imate priliku da oslobodite vašu kreativnost i osvojite vredne nagrade.

Barcaffe konkurs: „Uhvati trenutak“ i osvojite nagrade!

Barcaffe konkurs: „Uhvati trenutak“

Sve što treba da uradite je da se fotografišete sa Barcaffe espresso on the go časom i zabeležite vaš omiljeni trenutak uz kafu na inspirativan način. Nakon toga, postavite fotografiju na web stranicu https://www.barcaffe.rs/fotkaj-uzivaj-osvoji i držite fige da baš vi budete dobitnik neke od nagrada.

Barcaffe konkurs: Nagrade

Svake nedelje možete osvojiti Instax štampač, peškire za plažu da budete spremni za letnje dane, rančeve Eastpak za buduće avanture, kao i poklon-setove neodoljivih šoljica iz kolekcije Barcaffe Artist Edition.

Po završetku konkursa, svi nedeljni pobednici učestvuju u izboru za glavnu nagradu – mobilni telefon GALAXY Z FLIP4 5 G.

Nikola Mandić, Barcaffe: „Uskoro ćemo lansirati novi izvrsni espresso blend“

Barcaffe konkurs: Pravila učestvovanja

Pravila učestvovanja, imena dobitnika, kao i spisak objekata gde se može kupiti Barcaffe on the go kafa dostupni su na https://www.barcaffe.rs/fotkaj-uzivaj-osvoji.

Barcaffè je brend sa tradicijom dugom preko 50 godina, koji neguje i prenosi ljubav prema kafi, i posvećen je odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe u njegovom putu od sunčanih plantaža do šoljice savršene espreso kafe, za svoje potrošače.

Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu.

Trijumf dama na takmičenju Barcaffe Barista Cup 2022

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BARCAFFE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije