Winterhalter Connected Was
05.02.2024 Horeca oprema

Winterhalter vas poziva na 19. HoReCa sajam od 22-25. februara

Winterhalter na 19. HoReCa sajmu ugostiteljske opreme i turizma u Beogradu, premijerno predstavlja vrhunske proizvode za pranje i sušenje čaša i posuđa.

Winterhalter vas očekuje u Hali 2C od 22. do 25. februara

Ovo je jedinstvena prilika da dobijete kompletan pregled naših proizvoda i usluga. Možete dobiti informacije iz prve ruke i detaljne savete. I sami se uverite u funkcionalnost, kvalitet i prednosti naših rešenja. Osim toga, ove godine vas na našem štandu očekuju sledeće ključne teme: Connected Wash aplikacija, novi DMX uređaj za sušenje posuđa za višekratnu upotrebu i dugotrajna tema pranja čaša.

Winterhalter CONNECTED WASH

Winterhalter predstavlja: Connected Wash

Veća pouzdanost. Više efikasnosti. Više kontrole. Sa opcijom Connected Wash imaćete pregled svih važnih podataka o mašini i tako povećati operativnu sigurnost i minimizirati obustavu rada. Connected Wash vam pruža pouzdane načine da poboljšate vaš tok rada optimizacijom procesa pranja i tako otvara mogućnost da se smanje troškovi rada. Connected Wash pruža mogućnost i naručivanja servisa, kao i sredstava za pranje i ispiranje na vašem telefonu, tabletu ili kompjuteru. Sve na klik, sve za vas. Saznajte sve prednosti Connected Wash aplikacije na Beogradskom HoReCa sajmu.

Winterhalter DMX mašina za sušenje

Winterhalter predstavlja: Uređaj za sušenje DMX

Hrana i piće u plastičnom posuđu za višekratnu upotrebu. U čašama i činijama. Na plastičnim tanjirima, u posudama za burger i sladoled. Mnogi ugostitelji već koriste održiva rešenja za višekratnu upotrebu i oslanjaju se na pouzdani Winterhalter sistem za pranje posuđa za višekratnu upotrebu.

Winterhalter DMX za sušenje posuđa

Ali, šta ako nema vremena ili mesta za sušenje nakon ispiranja? Nema problema: jednostavno stavite korpu u DMX uređaj za sušenje nakon pranja. Posle samo 2 minuta, nema uopšte vlage i posuđe za višekratnu upotrebu može se odmah složiti i odložiti. Uverite se sami u savršene rezultate sušenja na našem sajamskom štandu!

Zainteresovani za Winterhalter mašine mogu se prijaviti za besplatne karte za ulazak na HoReCa sajam na OVOM linku.

FOTO: WINTERHALTER

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije