23.02.2023 Horeca oprema

Ekipa magazina CB&R na Sajmu HoReCa opreme (FOTO GALERIJA)

Pod sloganom „Kad je odmor nije teško“ danas je otvoren 44-ti po redu Međunarodni sajam turizma.

Sajam turizma ima za cilj da kineske turiste vrati na prvo mesto

Ovogodišnji sajam biće prilika da se, uz pomoć i podršku Ministarstva za turizam i omladinu Srbije, unapredi turistička razmena, da se domaći turisti upoznaju sa mogućnostima da posete zemlju bogate istorije i nasleđa, ali i da se kineski turisti vrate na prvo mesto, kada su u pitanju dolasci stranih gostiju u Srbiju, istaknuto je na konferernciji za novinare.

HoReCa sajam se odvija u halama 2A i 2C

Kao i do sada, paralelno sa Sajmom turizma na Beogradskom sajmu se odvija i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme „HoReCa-OPREMA“, koji će prikazati najsavremeniju opremu za hotelske i ugostiteljske objekte. U Halama 2A i 2C Beogradskog sajma okupiće se najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata. Ekipa našeg magazina je posetila Sajam pre zvaničnog otvaranja, a ko su samo neki od izlagača na sajmu HoReCa opreme možete videti u foto-galeriji.

Radno vreme Sajma od četvrtka 23, do subote 25. februara, biće od 10 do 19 časova, a u nedelju 26. februara sajam će biti otvoren od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara, a za grupne posete (minimum osam osoba) 350.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: JOVANA LJUBIŠIĆ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije