
Vandemoortele kroasani: Zalogaj koji budi dan
U svetu u kojem se sve meri vremenom, retki su trenuci koji nas istinski usporavaju, poput doručka uz savršeno pečeno pecivo. Kompanija Vandemoort...
pročitaj jošBruschetta u Novom Sadu je mali objekat, u koji je uloženo puno mašte, ali i hrabrosti. Ipak, isplatilo se jer su Novosađani prepoznali koncept, ideju i, što je najvažnije, poštenje.
Naziv Bruschetta ne odražava u potpunosti ono što u Brusketi pripremaju. Istina, brusketa ima raznih, sa namazom od sira, sa bolenjeze raguom, miksom sireva, bosiljkom i belim lukom, ali za doručak je favorit sendvič od tostiranog hrono hleba sa grilovanom ćuretinom uz avokado, jabuku, krastavac, grčki jogurt i poširano jaje.
View this post on Instagram
Lazanje prave sa bukovačama, pene su a la arabiata, a krem čorba je pileća sa zapečenom brusketom sa sirom.
Slatkiši su posebna priča, pogotovo filovi za kroasane. Mystik je napunjen domaćim kremom od borovnice sa čokoladnim kremom na vrhu, a Poppy Moon sa filom od maka i kremom od bele čokolade. I oba su preukusna. Tačnije, ovde je sve preukusno.
View this post on Instagram
Bruschetta
Branimira Ćosića 37, Novi Sad
IG @bruschetta_ns
Pivnica je, zar ne, mesto gde očekujete kobasice, burger i pomfrit. Ali, Axiom ne haje za ukalupljene stereotipe, niti želi da igra na sigurno. Udr...
pročitaj jošPraznik posvećen zahvalnosti okeanu, koji je čak i državni, u Japanu se proslavlja svakog 21. juna. Tog dana porodice odlaze na plaže, a akvarijumi...
pročitaj jošUsred vrele letnje sezone, beogradski June Café pokrenuo je osveženi večernji meni — kako bi letnje večere s prijateljima bile još prijatnije i zan...
pročitaj još