Hotel Mona Zlatibor
03.12.2021 Hoteli

Hotelska industrija i turizam u postkovid periodu!

Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije HORES organizuje XIII međunarodnu naučno-stručnu konferenciju „Hotelska kuća“, 4. i 5. decembra 2021. godine, u hotelu „Mona“, na Zlatiboru. Ovogodišnja tema konferencije je: „Hotelska industrija i turizam u postkovid periodu – nova normala“.

Pronalaženje novih rešenja u poslovanju

Na svečanom otvaranju „Hotelske kuće“, u subotu, 4. decembra 2021. godine u 12.00 časova, govoriće Dunja Đenić, pomoćnik ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, i Marija Labović, direktor Turističke organizacije Srbije.
Cilj naučno-stručne konferencije je povezivanje obrazovno-naučnih ustanova, istraživača i stručnjaka iz privrede, istraživačkih ustanova i nadležnih državnih institucija, radi razmene rezultata iz teorijskih istraživanja, kao i razmene iskustava iz praktičnih istraživanja u oblasti turizma i hotelijerstva. Cilj ovogodišnje konferencije je da pomogne u pronalaženju novih rešenja u poslovanju tokom krize prouzrokovane globalnom pandemijom COVID–19.

1 hotel mona zlatibor

Stvaranje boljeg poslovnog ambijenta

Tokom „Hotelske kuće“, eminentni naučnici i ugledni privrednici, predstaviće 25 naučno-stručnih radova o novim dostignućima, inovacijama u hotelijerstvu i turizmu, analizirati mnogobrojne probleme i posledice prouzrokovane globalnom pandemijom COVID–19, čime će doprineti afirmaciji hotelske industrije.
Verujemo da će naučno-stručna konferencija „Hotelska kuća“, svojim naučnim rezultatima, uticati na dalji razvoj hotelske industrije i turizma, i pozitivno uticati na državu u stvaranju boljeg poslovnog ambijenta ka uspešnom poslovanju ugostiteljsko-turističke delatnosti.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: HOTEL MONA ZLATIBOR

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije