
Bartender Zoran Budimirović priprema: Brankoni, koktel sa rakijom
Čitaocima magazina CafeBar & Restoran bartender Zoran Budimirović poklanja recept sjajno izbalansiranog koktela Brankoni, čiji ključni sastojak...
pročitaj jošPrunus je koktel koji je napravljen od šljivove prepečenice sa namerom da se podigne kultura ispijanja rakije i samih koktela na bazi voćnih rakija
Prvo međunarodno gostovanje kineskog restorana i bara Ming Dynasty Food održaće se u beogradskom koktel baru Ćilim. U subotu, 19. jula, ulice Beogr...
pročitaj jošUsred vrele letnje sezone, beogradski June Café pokrenuo je osveženi večernji meni — kako bi letnje večere s prijateljima bile još prijatnije i zan...
pročitaj jošPraznik posvećen zahvalnosti okeanu, koji je čak i državni, u Japanu se proslavlja svakog 21. juna. Tog dana porodice odlaze na plaže, a akvarijumi...
pročitaj još