Raša Eskalera naslovna
02.10.2020 Chef

Rašino veče Slow Food-a hit u Beogradu!

Radomir Raša Vlačić, velemajstor praseće bajadere, srpskog sušija, sporog jagnjeta i čega sve još ne, opet je oduševio Beograđane.
Osmislio je „Rašino veče Slow Food“-a i gosti  su fenomenalno odreagovali.
Koncept koji se sastoji od šest gangova, šest pravih umetničkih dela svake srede poseti više od 70 ljudi. Da nije korone, poseta bi bila daleko veća jer se za svako mesto traži karta više. I tako je od septembra meseca svake srede.
Pogledajte kako izgledaju zadovoljni gosti, a kako Raša i njegova ekipa u akciji.
Inače, Raša je na početku karijere dobio nadimak srpski Džejmi Oliver. S obzirom kako engleskom šefu, u poslednje vreme, ne cvetaju ruže u restoranskom biznisu, možda bi Džejmi mogao da krene ispočetka. Ko zna, možda tada dobije nadimak engleski Raša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by restoran escalera (@restoran_escalera) on

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: ŽARKO RADOVANČEV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije