Radomir Raša Vlačić: Velemajstor praseće bajadere, srpskog sušija i sporog jagnjeta
Radomir Raša Vlačić je na početku karijere dobio nadimak srpski Džejmi Oliver. Posle mnogo truda i rada postao je prepoznatljiv po sad već čuvenoj ...
pročitaj jošRadomir Raša Vlačić, velemajstor praseće bajadere, srpskog sušija, sporog jagnjeta i čega sve još ne, opet je oduševio Beograđane.
Osmislio je „Rašino veče Slow Food“-a i gosti su fenomenalno odreagovali.
Koncept koji se sastoji od šest gangova, šest pravih umetničkih dela svake srede poseti više od 70 ljudi. Da nije korone, poseta bi bila daleko veća jer se za svako mesto traži karta više. I tako je od septembra meseca svake srede.
Pogledajte kako izgledaju zadovoljni gosti, a kako Raša i njegova ekipa u akciji.
Inače, Raša je na početku karijere dobio nadimak srpski Džejmi Oliver. S obzirom kako engleskom šefu, u poslednje vreme, ne cvetaju ruže u restoranskom biznisu, možda bi Džejmi mogao da krene ispočetka. Ko zna, možda tada dobije nadimak engleski Raša.
View this post on Instagram
Chef Ana Roš je sa svojom ekipom pripremila nove gastronomske užitke za sve one koji posete njen restoran Hiša Franko. Ana Roš: 50 Nijansi Crvene ...
pročitaj jošJelisaveta Stanojević, trećeplasirana na takmičenju za najboljeg sommeliera Srbije, otkriva kako se profesorica jezika i književnosti, našla i snaš...
pročitaj jošMasterChef, kulinarski televizijski format koji je kreirao Franc Roddam, svoje prvo emitovanje doživeo je u Velikoj Britaniji, jula 1990. godine. K...
pročitaj još