
Freezanz, automatski sistem protiv komaraca
Za ugradnju Freezanz sistema dovoljno je imati na raspolaganju jednu električnu utičnicu i jednu slavinu. Kada je reč o ostalim aspektima instalaci...
pročitaj jošOd prvih kafana do Tik Tok-a, džezva je prešla dug put i menjala svoj izgled, ali nikad nije izašla iz mode i izgubila svoj šarm, jer sve nove i dobre priče počinju tako što pristavimo džezvu i zakuvamo dobru domaću kafu.
Zato je Doncafé lansirao Džezversku, novu kafu namenjenu svima onima koji veruju da kafa nije samo napitak, već ritual od kojeg se ne odustaje – ritual koji podrazumeva vreme, pažnju i ljude sa kojima se deli.
Džezverska je kafa za Džezvere koji veruju da se prave stvari spremaju polako i sa pažnjom, a dele punog srca i sa osmehom. Za sve one koji u užurbanom ritmu dana pronalaze prostor za usporavanje, povezivanje i istinsko uživanje u pažljivo skuvanoj kafi iz džezve.
Kafa balansiranog tela, arome i intenziteta ukusa, bez naglašene gorčine ili kiselosti, zahvaljujući čemu pruža nežno, pitko i harmonično iskustvo. Taj efekat postignut je pažljivim izborom optimalno izbalansirane mešavine brazilskih arabika i robusti sa afričkog i azijskog kontinenta, kako bi svaki gutljaj verno preneo duh prave domaće kafe, što je čini idealnim izborom i kod mlađe populacije.
– U kontekstu šire strategije, Džezverska je naš odgovor na novu generaciju potrošača i potrebe tržišta koje traži istovremeno kvalitet, identitet i emociju. Ona podmlađuje kategoriju domaće kafe, donoseći svežinu i stav, dok pokazuje da Doncafé ostaje dosledan onome u šta veruje – kaže Željka Paraušić, category manager Atlantic Grand.
Džezverska je dostupna u maloprodajnim objektima širom Srbije.
Predstavljanje Doncafé Džezverske kafe održano je u prijatnoj atmosferi restorana „Smokvica“ u Beogradu. Gosti su imali priliku da učestvuju u interaktivnom kvizu o kafi i da oslikaju sopstvenu džezvu kao simbol ličnog uživanja u saradnji sa umetnicom Aleksandrom Kostić, dok je za muzički ugođaj okupljenim Džezverima bila zadužena harizmatična Ivana Vukmirović “Manivi”, čiji je jazz-soul nastup dodatno obojio atmosferu.
Limončelo je liker od limuna koji se uglavnom proizvodi oko Sorentinskog poluostrva i na obali Amalfija. Originalni limončelo se pravi isključivo o...
pročitaj jošU subotu, 7. juna, Beograd će ugostiti Belgrade Cocktail Festival - veliko okupljanje vodećih barmena iz Srbije, Centralne i Istočne Evrope, u orga...
pročitaj jošLavazza La Reserva de ¡Tierra! Cuba kafa je spoj bogate kubanske tradicije i inovativnog pristupa Lavazze. Kuba ima dugu istoriju proizvodnje kafe,...
pročitaj još