Rum Stepanović 2
04.01.2021 Drink

Naša fudbalska legenda na novom nemačkom džinu!

Fudbalska legenda Dragoslav Stepanović je u nemačkom fudbalu, kao trener Ajntrahta iz Frankfurta i Bajera iz Leverkuzena ostavio dubok trag. I dalje je ekstremno popularan, a tu njegovu  popularnost iskoristio je nemački proizvođač alkoholnih pića Innovative spirits za svoj novi džin.

„Život ide dalje“

Naime, rečenica popularnog Stepija „Lebbe geht weider“ ili u prevodu na srpski „Život teče dalje“ prepoznata je od strane  brenda, pa je od januara 2021. pokrenuta linija proizvodnje džina.
– Innovative spirits su došli je na ideju da iskoriste moju čuvenu rečenicu „Lebbe gent weider“, koju sam rekao posle izgubljenog prvenstva sa Ajntrahtom u poslednjem kolu protiv Roštoka – kaže Stepanović.

Rum Stepanović

Planira se i izvoz van nemačkog tržišta

– Ta rečenica postala je kult u Nemačkoj! Kada sam recimo u Minhenu ili Hamburgu, ljudi me prepoznaju. Priđu mi i kažu, zaboravio sam kako se zovete, ali pamtim šta ste rekli – Život ide dalje! I naravno, traže mi autogram.
Dragoslav Stepanović je otkrio da će džin sa njegovom kultnom rečenicom biti prodavan u Nemačkoj, ali da kompanija planira i izvoz na druga tržišta.
– Zasad se pravi klasičan džin. Odličan! A, kasnije, biće i bez alkohola. Za nas starije – nasmejao se Stepi.

odgovorna konzumacija

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: INNOVATIVE SPIRITS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije