
Nesrećni brak: Zašto više ne idu jagode i penušavo vino
Navika posluživanja jagoda sa šampanjcem i penušavim vinima dolazi iz 19. veka kad su se proizvodili znatno slađi šampanjci, te su se slagali sa vo...
pročitaj jošDanilo Dača Božović, jedan od naših najuspešnijih barmena u svetu i vlasnik Swizzle Rum Bar & Drinkery iz Majamija, božićne i novogodišnje praznike provodi u Argentini.
Ni na odmoru nije zaboravio na nas i na sve prijatelje i naše čitaoce u Srbiji. Uz šampanjac od 100% pino noara je nazdravio za Novu godinu.
U epicentru gradske vreve, a opet dovoljno daleko od gužve, omiljeno utočište mnogih generacija – Tašmajdan je odnedavno bogatiji za novu kafeterij...
pročitaj jošAko želite odličnu kafu u centru Beograda, obavezno posetite kafe i coffee shop Drip. Urbano i prijatno mesto sa ljubaznim osobljem, ponudiće vam n...
pročitaj jošBeertija - mesto sa velikim izborom piva i hrane koja ide uz ovo piće, donosi atmosferu tipičnu za lokale tzv. stare škole. Provedite veče u druže...
pročitaj još