
Kako je Pavle Gordić spojio domaći duh i francuski chic kroz bistro Kajmak & Brie
Pavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...
pročitaj jošDanilo Dača Božović, jedan od naših najuspešnijih barmena u svetu i vlasnik Swizzle Rum Bar & Drinkery iz Majamija, božićne i novogodišnje praznike provodi u Argentini.
Ni na odmoru nije zaboravio na nas i na sve prijatelje i naše čitaoce u Srbiji. Uz šampanjac od 100% pino noara je nazdravio za Novu godinu.
Beograd je grad koji diše kroz svoje restorane, kafiće i barove. Za uživaoce u dobroj hrani, novim ukusima i atmosferi koja mami na još jedno piće ...
pročitaj jošPavle Gordić, mladi chef novootvorenog bistroa Kajmak & Brie, za magazin Cafe Bar & Restoran beskompromisno iznosi svoje mišljenje o kuvars...
pročitaj jošDa se Kolumbo nije zaputio u Novi svet i otkrio Dominikansku republiku ne bi bilo ni ruma, te savršene osnove za koktele. A i ovaj novi lokal bi mo...
pročitaj još