1 Nektar Banjalučka pivara_vizual
25.03.2022 Drink

Nektar pivo, prvi regionalni pivski NFT! A ima i nagrada!

NFT uglavnom vezujemo za digitalnu umetnost, igrice ili slične industrije. Ali najnovija kolekcija NFT-jeva dolazi iz pivske industrije. Banjalučka pivara sa svojim Nektar pivom priključila se svetu digitalnih tokena dizajnirajući kolekciju od 12 NFT-jeva i tako postalo prvo regionalno pivo i jedan od prvih brendova koji se oprobao u ovoj inovativnoj i digitalnoj sferi.

WTF je NFT?!?

Kreativni tim iz marketinga Banjalučke pivare je osmislio šaljiv i zanimljiv način da pozovu potrošače na društvenim mrežama da im oni pošalju svoje viđenje šta zapravo znači NFT.
“Kreirali smo ograničenu seriju od 12 jedinstvenih digitalnih tokena i svih 12 NFT-jeva poklonićemo onima sa najkreativnijim odgovorima na pitanje ‘WTF je NFT?’“ Više stotina ljudi je već učestvovalo u ovoj šaljivoj aktivaciji Nektara o NFT-ju, pokušavajući da svojim viđenjem približe brendu šta zapravo znači ovaj popularan termin“, poručili su iz Banjalučke pivare i pozvali sve iz regiona da posete Instagram stranicu Nektar piva i učestvuju u ovoj aktivaciji do 31. marta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nektar pivo (@nektarpivo)

Iz Banjalučke pivare poručuju da se kolekcija nalazi na Open Sea platformi, a osim NFT-ja Nektar piva, 12 dobitnika očekuju i druge nagrade poput ulaznica za Nektar OK Fest, Nektar Garden Fest, utakmicu KK Crvena Zvezda, majica, čaša, i, naravno piva, jer ipak je pravo pivo bolje od ovog digitalnog.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BANJALUČKA PIVARA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije