2 Džin vik front
10.06.2022 Drink

Otkrijte sve čari džina 11. i 12. juna na Gin Week festivalu

Otkrijte sve čari džina i zabavite se uz premijum koktele pored reke i di-džej ekipu

3 Šveps koktel

Džin je večita inspiracija za barmene

Osvežavajući kokteli na bazi džina pripremaće se na Gin Week festivalu tokom vikenda 11. i 12. juna na Sava Promenadi, jednoj od najatraktivnijih beogradskih lokacija.
Poznato je da je džin jedno od najstarijih alkoholnih pića na svetu sa viševekovnom tradicijom. Fenomen džina ne prestaje da iznenađuje, kako industriju alkohola, tako i potrošače. Рге desetak godina pojavio se ponovo na svetskoj sceni, u potpuno novom i svežem izdanju i nebrojenim varijacijama koje inspirišu barmene da originalnim koktelima svaki put iznova oduševe one koji ih probaju.

Ulaz na manifestaciju je slobodan, a radno vreme festivala je u subotu i nedelju od 14:30 do 23:30

Na Gin Weeku će učestvovati čak 25 izlagača, a za sve ljubitelje kraft verzije u ponudi će se naći i osam kraft džinova, kao i 12 džinova koji su vodeći lideri na tržištu u ovoj kategoriji.
Atmosferu događaja muzički će zaokružiti poznati di-džejevi gradske klupske scene, a za sve posetioce organizatori su pripremili i džin radionice, demonstraciju proizvodnje džina, prezentaciju barske opreme, bezalkoholnih mikseva i još mnogo toga.
Sava Promenada će ovog vikenda biti pretvorena u idealnu lokaciju za uživanje u savršenom spoju džina i muzike, ali i u svemu što pruža opuštajući pogled na reku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije