25.07.2022 Drink

Postani najbolji barista u regionu: Prijavi se na Barcaffè Barista Cup!

Da li ste se već prijavili za Barcaffè Barista Cup? Ukoliko još uvek niste, a želite da pokažete svoje barističke veštine, onda je prava adresa za vas regionalno takmičenje za najboljeg baristu – Barcaffè Barista Cup, za koji su prijave uveliko u toku!

Pošaljite svoje radove do 1. septembra

Zato ne gubite vreme, posetite sajt https://www.barcaffe.rs/baristacup, pošaljite svoje radove do 1. septembra i odmerite snage sa najboljim baristima u regiji.
Svaka prijava treba da sadrži fotografiju ili video napravljenog latte art-a, koja mora da bude postavljena na sajtu. Nakon pregleda pristiglih prijava, stručni žiri će odabrati tri najbolja predstavnika iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Finalno takmičenje biće održano 1. oktobra u Zagrebu, u Barcaffe Espresso Akademiji, svojevrsnom trening centru za bariste i caffe baru za sve ljubitelje vrhunskog espresa. U finalu će kvalifikovani baristi pripremati espreso kafu, free-pour latte i pića sa potpisom, a mnoge će obradovati informacija da će jedan od sudija biti Nik Oroši, osvajač World Baristas Choice Award 2008 u Kopenhagenu. Pobedniku sleduje prestižna L.A.G.S edukacija i sertifikat, kao i premium barista kofer, a sve učesnike očekuju vredne i simbolične nagrade.

Prijavite se za takmičenje i imaćete dovoljno vremena da dodatno usavršite veštine i znanja do jeseni

Pravi je trenutak da svetu pokažete svoje umeće i dokažete da ste možda baš vi najbolji barista u regionu! PRIJAVITE SE NA LINKU OVDE za takmičenje i imaćete dovoljno vremena da dodatno usavršite veštine i znanja do jeseni, kako biste ih predstavili na pravom mestu, i to na najbolji mogući način!

Barcaffe – tradicija duga pola veka

Barcaffe je brend sa tradicijom dugom 50 godina, posvećen odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe u njegovom putu od sunčanih plantaža do šoljice savršene espresso kafe, za svoje potrošače. Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu. Dodatnu potvrdu vrhunskog kvaliteta dokazuje osvajanje 13 zlatnih medalja na Međunarodnom takmičenju u degustaciji kafe (International Coffee Tasting), poslednju je osvojio prošle godine Barcaffè espresso India Single Origin. Takmičenjima poput ovog, Barcaffe želi da pokaže svoju ljubav, posvećenost i strast prema kafi, ujedno gradeći imidž eksperta u sferi espressa i pružajući priliku svim zainteresovanim baristima da i dalje napreduju i nadograđuju sebe u ovoj veoma popularnoj profesiji.

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

IZVOR: BARCAFFE

FOTO: BARCAFFE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije