Za odgovornije životne odluke! Održana konferencija ReThink the Status Quo
„Gledajte šta drugi rade i uradite suprotno. Ako svi budu kopirali jedni druge, nećemo stići nigde. Eksperimentišite, poigrajte se pravilima, nemoj...
pročitaj jošUživanje u ukusima Srbije i proglašenju najčlanova NALED-a za 2023. su pored najave nove reformske sezone i ideja za bolje sutra obeležili tradicionalni Septembarski susret članova i partnera NALED-a.
Nj.K.V. princ Aleksandar II Karađorđević je prvi pozdravio prisutne, a zatim je predsednik Upravnog odbora NALED-a Vladislav Cvetković nazdravio za 17 uspešnih rada organizacije. Ministar građevinarstva Goran Vesić je ispred Vlade pozdravio prisutne rečima da mu je drago što je u društvu najboljih, društvu vizionara i inovatora koji čine da Srbija bude što bolje i uređenije mesto za privredni rast i život građana. Ispred generalnog pokrovitelja susreta govorio je Aleksandar Jakovljević, generalni direktor kompanije Philip Morris za Jugoistočnu Evropu.
Veče na Belom dvoru obeležila je i posebna saradnja sa hotelom Hyatt koji je od autentičnih ukusa i sastojaka iz 18 gradova i opština napravio posebna jela. Šef kuhinje Milan Čotra preporučio je svoje gostima svoje favorite i pozvao ih da glasaju u Gastro kvizu.
Najveći broj glasova osvojila je jagnjetina u mleku od rena iz Istočne Srbije, a za najbolje predjelo i desert proglašeni su pita banica iz Centralne i Južne Srbije i kolač od malina iz Zapadne Srbije.
Svečano zaključenje Susreta krunisano je uručivanjem tradicionalne nagrade Najčlan. Ovogodišnje priznanje dodeljeno je za izuzetan doprinos razvoju organizacije i članstva, jačanju ugleda i promociji zajedničkih vrednosti NALED-a po odluci Upravnog odbora, a na predlog Izvršne kancelarije. Izvršna potpredsednica Hisense Europe Stanka Pejanović, predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen i dekan Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Nedeljko Tica, poneli su ovogodišnje titule Najčlanova NALED-a u konkurenciji od preko 300 kompanija, lokalnih samouprava i organizacija civilnog društva.
Kikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj jošXavier Thuret je rođen na porodičnoj farmi blizu grada Mo, nedaleko od Pariza, gde je od malih nogu pomagao roditeljima u proizvodnji sira. Radeći ...
pročitaj još