27.05.2021 Horeca oprema

Uštedite vreme i novac. Ofarbajte sami. Brzo, lako i čisto

Umorili ste se od gledanja oštećene boje na zidovima, izgrebanog nameštaja, istrošene ograde koja vam se „smeje” svaki put kada pogledate kroz prozor.
Zato ste odlučili da je krajnje vreme da zasučete rukave i unesete u svoj dom – više boje i svežine.
Poslovi bojenja (krečenja, farbanja) predstavljaju srce svakog pokušaja da osvežite svoj dom, oni su najvidljiviji deo vašeg truda i bez njih ne biste mogli ništa učiniti.
Sada kada ste se konačno odlučili, vreme je da kupite boju i alat (četke, valjke), sve pripremite i bacite se na posao. Da li je baš tako?
Koliko vremena mislite da ćete potrošiti bojeći svaki zid, kosi zid i plafon ručno, valjkom, četkom?
Dodajte i nameštaj na to. Koliko će dana trajati radovi? Budimo iskreni, trajaće nedeljama.
Naravno, možete lako da izađete iz ove situacije.
Uvek možete odlučiti da je ipak bolje da angažujete profesionalce, molere, ali
kućni budžet vam često kaže da bi bilo pametnije da se ipak sami prihvatite posla.

„Wagner” uređaji za nanošenje boje uštedeće vam dosta vremena

Dakle, ako želite da uštedite nešto novca ili dragocenog vremena… zaboravite na četke i valjke. Sve što vam je potrebno jeste neki od vrhunskih „Wagner” uređaja za nanošenje boje!
„Wagner” uređaji za nanošenje boje uštedeće vam dosta vremena, bez obzira na to bojite li zidove, plafone, ormare, nameštaj, vrata, ograde, garažna vrata, terase, oluke, baštenske garniture za sedenje…
Proces bojenja biće drastično brži. Vaši zidovi će biti i do 10 puta brže okrečeni „Wagner” uređajem, nego što bi bili s valjkom ili četkom u ruci!
Takođe, prednost je što su vrlo zgodni za dostizanje onih malih uglova i pukotina.
Zidovi na uglu i ćoškovi više neće predstavljati problem za krečenje, sve dok ste naoružani „Wagner” uređajem. Lakiranje nameštaja takođe je neuporedivo brže na ovaj način.
Zamislite, recimo, sva ta mala mesta jedne pletene baštenske stolice koju treba ofarbati. Ako koristite četku, potrajaće satima! A rezultat nikada nije ni približno dobar kao što ste se nadali da će biti.
„Wagner” uređaji za nanošenje boje vam omogućavaju da dodate završni izgled svom nameštaju, koji će učiniti da izgleda – kao da je nov!
www.roma.rs

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: ROMA COMPANY

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.