06.12.2020 Horeca oprema

Winterhalter za perfektnu čistoću uz specijalno razvijenu hemiju

Pravilno postavljen i održavan sistem Winterhalter, u kombinaciji s unikatnim deterdžentima i sredstvima za ispiranje, daje pouzdane higijenske rezultate – tvrdi direktorka Winterhaltera za Srbiju Zorica Mitrović

Zadovoljstvo u pronalaženju novih rešenja i hrabrost da se ona primene

Od vremena kada je Karl Winterhalter sredinom dvadesetog veka osnovao i izgradio preduzeće, pojedine stvari bile su tipične za tu porodičnu firmu – zadovoljstvo u pronalaženju novih rešenja, hrabrost da se ona primene na tržištu i, naravno, pristupačnost klijentima. Sve to omogućilo je da se malo preduzeće od dobavljača mašina razvije u ponuđača kompletnog sistema za tehniku pranja.
O situaciji na tržištu posle pandemije, saradnji sa HoReCa sektorom i planovima firme razgovarali smo sa Zoricom Mitrović, direktorkom Winterhaltera za Srbiju.
– Koronavirus nas je ostavio bez objašnjenja. Suočili smo se s praznim papirom. No, ugostitelji su ljudi puni energije i polako su normalizovali redovne aktivnosti. Hotelijeri su u lošijoj poziciji, kod njih sam proces rada nije moguće tako lako resetovati – započinje priču Zorica Mitrović, s nadom da ugostitelji primenjuju sve preporučene mere i time pokazuju svoju društvenu odgovornost.
Potrebe profesionalnih kuhinja umnogome se razlikuju od potreba domaćinstava, pa nas je interesovalo na kom je nivou svest vlasnika ugostiteljskih objekata o značaju higijene.
– Mislim da nije reč o svesti, već o želji vlasnika objekata da reše mnoga bitna pitanja kao što su higijena i besprekoran izgled posuđa, racionalizacija troškova. U profesionalnoj kuhinji vladaju vlastiti zakoni. Modularnim dizajnom i individualnim konfigurisanjem Winterhalter želi da se prilagodi svakoj prostoriji.

Na koji se način, osim održavanjem elementarne higijene, smanjuje širenje mikroorganizama i štite gosti?
– Iza nas je više od šezdeset godina znanja o pranju i iskustva. Čistoća i higijena. Svaki naš proizvod ima posebnu ulogu. Zajedno stvaraju savršen rezultat pranja. U svakoj delatnosti. U Winterhalteru se higijena podrazumeva. Nudimo mašine za perfektnu čistoću, posebno prilagođenu opremu, specijalno razvijenu hemiju, obuku, servis. O svemu tome brine Winterhalter.
Ukratko, vi u potpunosti stojite iza kvaliteta koji nudite.
– Naši proizvodi podvrgnuti su rigoroznim ispitivanjima referentnih institucija u Nemačkoj i svi imaju oznaku standarda DIN 10534. Rezultate ispitivanja rado delimo sa svojim kupcima. Oni nedvosmisleno pokazuju da preuzimamo odgovornost. To znači da pravilno postavljen i održavan sistem Winterhalter, u kombinaciji s našim deterdžentima i sredstvima za ispiranje, daje pouzdane higijenske rezultate.
Koje benefite mogu da očekuju vaši stari, ali i potencijalni novi kupci?
Winterhalter svojim kupcima daje dugoročno rešenje. Investiciju koja se garantovano isplati. Ukoliko trenutno nemate sredstava za kupovinu, postoji mogućnost da unajmite mašine. Dajemo popust za avansne uplate, ali nudimo i plaćanje na rate. I na kraju, nudimo i mogućnost Connected wash, koja znači da mi preuzimamo brigu o radu mašina.

ZORICA MITROVIĆ
direktorka Winterhalter
Gastronom YU

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: WINTERHALTER

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije