10.02.2023 Restoran

Five Senses Menu je zaštitni znak restorana Bacco (FOTO GALERIJA)

Kao jedno od najpoznatijih luksuznih odredišta u Srbiji, hotel Grand Kopaonik decenijama pruža samo najbolja, autentična iskustva i tretman svojstven najvišem rangu hotelskih standarda.

Bacco je kulinarska fuzija francusko-mediteranske kuhinje sa primesom Azije

Ponosni simbol Kopaonika, istrajan je u tome da svoje goste nikada ne dočeka u istom izdanju, niti ih isprati sa istim uspomenama. Ovde je sve podređeno dobrom osećaju i prefinjenim zadovoljstvima, sa posebnim akcentom na vrhunske gastronomske doživljaje. U to nas uverava i ekskluzivan fine dining restoran Bacco sa nesvakidašnjom kulinarskom fuzijom od nepogrešivog spoja moderne varijante francusko-mediteranske kuhinje sa primesama azijskih ukusa i najkvalitetnijih sastojaka iz celog sveta.

Šef kuhinje je Milorad Gavrilović

Bacco je nosilac ekskluziviteta, hedonizma i vrhunskog ugostiteljskog umeća, odraz stila i kvaliteta. Ušuškan u srcu Kopanika, predstavlja krunu gastronomskog umeća hotela Grand. Koncept restorana osmišljen je za one sa istančanim ukusom prema hrani, piću i sofisticiranim detaljima. Za neponovljivo gastronomsko iskustvo i zaštitni znak restorana – Five Senses Menu, zaslužan je šef kuhinje Milorad Gavrilović, a uz asistenciju Head Chef de Rangova koji su se proslavili u najboljim svetskim fine dining restoranima.

IZVOR: HOTEL GRAND KOPAONIK

FOTO: HOTEL GRAND KOPAONIK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije