
Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošŠef Rene Redžepi koji trenutno sa svojim timom iz Nome radi u Kjotu je na Instagramu objavio akciju za pomoć Turskoj i Siriji nakon katastrofalnog potresa.
Naime, Redžepi je otvorio rezervacije za jedan ekstra termin za ručak, čiji će sav prihod poslati u Tursku i Siriju. Redžepi kaže da ima poseban odnos prema jugoistoku Turske.
“Merhaba!”, započinje poruku šef Redžepi tradicionalnim pozdravom na turskom i u nastavku pojašnjava:
“Za one koji nisu imali priliku dobiti rezervaciju u Nomi Kjoto, evo nove prilike. Odlučili smo otvoriti još jedan ručak u nedelju 14. maja. Sav prihod od ovog dodatnog dana ići će za pomoć Turskoj i Siriji nakon potresa. Jedan od gradova koje je potres najteže pogodio je jedan od najboljih gradova u kojima sam bio – čarobni Gazijantep. Evo nekoliko slika da vidite kako je to neverovatno mesto s neverovatnim ljudima”, napisao je Redžepi.
View this post on Instagram
Svaki novi projekat koji izađe iz kuhinje chefa Vanje Puškara i tima koji je okupljen pod kapom projekta New Balkan Cuisine izaziva pažnju profesio...
pročitaj jošChef Nenad Atanasković, odnedavno poznat i široj publici zbog učešća u serijalu Master Chef Srbija, priredio je sredinom januara večeru sa menijem ...
pročitaj jošAna Roš, čiji restoran Hiša Franko nosi tri Michelinove zvezdice, uskoro otvara nov restoran. Naime, krajem 2025. godine, u partnerstvu s Valamar h...
pročitaj još