Predstavljamo: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novi, septembarski, broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa se...
pročitaj jošŠef Rene Redžepi koji trenutno sa svojim timom iz Nome radi u Kjotu je na Instagramu objavio akciju za pomoć Turskoj i Siriji nakon katastrofalnog potresa.
Naime, Redžepi je otvorio rezervacije za jedan ekstra termin za ručak, čiji će sav prihod poslati u Tursku i Siriju. Redžepi kaže da ima poseban odnos prema jugoistoku Turske.
“Merhaba!”, započinje poruku šef Redžepi tradicionalnim pozdravom na turskom i u nastavku pojašnjava:
“Za one koji nisu imali priliku dobiti rezervaciju u Nomi Kjoto, evo nove prilike. Odlučili smo otvoriti još jedan ručak u nedelju 14. maja. Sav prihod od ovog dodatnog dana ići će za pomoć Turskoj i Siriji nakon potresa. Jedan od gradova koje je potres najteže pogodio je jedan od najboljih gradova u kojima sam bio – čarobni Gazijantep. Evo nekoliko slika da vidite kako je to neverovatno mesto s neverovatnim ljudima”, napisao je Redžepi.
View this post on Instagram
Industrijalizacija proizvodnje hrane dovela je do situacije u kojoj je inovacija često ograničena na menje varijacije na već postojeće teme. U d...
pročitaj jošČuveni chef Alain Ducasse objašnjava kada je zamalo dao otkaz, zašto je veganska hrana budućnost, govori o rekordnim Michelinovim zvezdicama i zaš...
pročitaj jošJasmina Vukašinović je u jednom trenutku rešila da izađe iz zone komfora i hrabro se upusti u avanturu zvanu restoran Jasmin a Maslina. Jasmina Vuk...
pročitaj još