10.10.2022 Restoran

Ludilo u Šangaju! Restoran u kojem svako veče pada sneg?! (VIDEO)

Restorani nisu isključivo mesta u kojima je u prvom planu hrana. Lista najluđih restorana na svetu je svakim danom sve duža. Ultraviolet dovozi goste sa povezima na očima, a tokom jela ne prestaje žestoki multimedijalni udar. U Alchemistu ćete se boriti sa očima i jezicima na tanjiru, a u Brosu ćete se pitati da li jedete ili se ljubite sa strancem. No, Kinezi su se potrudili da pobede u trci za najluđi restoran na svetu.

Šangajska kombinacija Matriksa i Narnije

M-MIX je BBQ pizza street food restoran u Šangaju u kojem se svake sekunde događa nešto što nikada ne biste očekivali u restoranu. Gosti koji su ga posetili  opisuju ga između Matriksa, Narnije i korejskog TV šou programa.

M-Mix se proteže na 800 kvadrata, ima 50-metarske ekrane na plafonima i zidovima, zvučni sistem i lasere koji mogu da stanu uz rame sa festivalskim ozvučenjem. Na pozornici se smenjuju DJ-evi i MC-jevi.

Na meniju su pohovani škampi koji se spaljuju brenerom, čokoladni ruž za usne kao desert i kokteli koji se u poslužuju u starim flašama od sirćeta. Restoranom kruže četiri drona koji snimaju šta se dešava u restoranu, a glavna atrakcija je sneg koji svako veče pada u restoranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khanjipeerwala (@khanjipeerwala)

Sneg, tačnije, pena koja izgleda kao sneg, pada tri puta za veče. U osam, deset i u ponoć. U ponoć se sneg pretvara u kišu ružičastih latica. Menadžment M-MIX restorana ga predstavlja kao EDM restoran, što je jasno iz ikonografije, kao i po muzici koja se pušta. Za ovo nesvakidašnje zadovoljstvo morate rezervisati mesto bar mesec dana unapred.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: M-MIX / INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije