
Alhemičar u kuhinji: Chef Nenad Atanasković, jedan od sudija Master Chefa
Chef Nenad Atanasković, odnedavno poznat i široj publici zbog učešća u serijalu Master Chef Srbija, priredio je sredinom januara večeru sa menijem ...
pročitaj jošKlub književnika prkosi vremenu i nastavlja sa promenama, koje je početkom ove godine započeo Branko Kisić, a koje su naišle na izuzetan prijem
Branko Kisić i Barbara Garčević
Od danas, na adresi Francuska 7, pored bašte Kluba književnika, koja je postala centralni deo ovog restorana, legendarni Klub se budi i nastavlja svoj život.
Klub će imati nešto drugačiji koncept u odnosu na baštu, sa posebnim jelovnikom i programom, a radno vreme biće tri dana nedeljno, od četvrtka do subote od 17:00 do 23:00.
Miloš i Marija Milovanović
Branko Kisić, šef kuhinje, koga smo upoznali ove godine, hrabro je preuzeo posao i uneo promene, koje su brzo bile prepoznate i prihvaćene.
Voja Aralica, Marko Nastić, Zoran Moro i Miša Pavlović
„Nastavljamo da podržavamo slobodoumnost, hrabre ideje, umetnost i građanski duh. Na starom mestu uz nostalgičnu hranu i kvalitetnu muziku nastaviće se mnoge debate o životu… „, rekao je Branko Kisić.
Iza svakog tanjira krije se priča - o sastojcima, o ljudima koji su ih birali, o šefovima kuhinja koji su je pretočili u ukus koji se pamti. Kao i ...
pročitaj jošStefano Micocci, Executive Chef restorana Savant u hotelu St. Regis Beograd, veruje da se vrhunska kuhinja temelji na pažljivom odabiru namirnica, ...
pročitaj jošRestoran Miya nastao je kao rezultat inovativnog koncepta studija BAAL Design (@baaldesign), pod rukovodstvom arhitekte Alekse Babića, a enterijer ...
pročitaj još