
Šef Nebojša Veselinović: „Dan danas čuvam svoju prvu kuvarsku bluzu!”
Nebojša Veselinović, Executive chef METRO HoReCa centra, nakon 23 godina karijere, nam je otkrio kakav je bio osećaj kada je prvi put obukao kuvars...
pročitaj jošHoReCa centar organizuje prvu METRO HoReCa Akademiju – set interaktivnih obuka za unapređenje kvaliteta gastronomije i poslovanja ugostiteljskih objekata.
Obuke su osmišljene na dva nivoa – osnovnom i naprednom, sa teorijskim znanjem i praktičnim veštinama koje se za kratko vreme mogu primeniti u HoReCa poslovanju. Profesionalci iz različitih oblasti čine grupu odabranih Instruktora i predavača, čija posvećenost i ljubav prema profesiji pruža priliku da se u opuštenoj i prijatnoj atmosferi steknu nova i vredna iskustva.
Svi polaznici dobijaju elektronsku skriptu i elektronski sertifikat o završenoj obuci. Za više detalja, planirane termine i teme obuka, kao i prijavu – posetite https://www.metro.rs/inspiracija/horeca-centar/METRO-HoReCa-Akademija.
Ovaj brend ima verne goste na svim lokacijama, ali mi verujemo da će Kafeterija Skyline pružiti sasvim novo iskustvo i ubrzo postati omiljeno mesto...
pročitaj jošVinarija "Tikveš" uvela je još jednu tehnološku inovaciju u vinsku industriju - mobilno punjenje vina. Upotreba ove tehnologije, koja se prvi put p...
pročitaj jošDa bi se ublažio hronični problem nedostatka radne snage na crnogorskom primorju tokom letnje turističke sezone, predstavnici Vlade, poslodavaca i ...
pročitaj još