
Svetski dan održive gastronomije i budućnost domaćeg ugostiteljstva
Povodom Svetskog dana održive gastronomije, METRO HoReCa centar okupio je partnere i stručnjake iz oblasti hotelskog i restoranskog poslovanja, kak...
pročitaj jošHoReCa centar organizuje prvu METRO HoReCa Akademiju – set interaktivnih obuka za unapređenje kvaliteta gastronomije i poslovanja ugostiteljskih objekata.
Obuke su osmišljene na dva nivoa – osnovnom i naprednom, sa teorijskim znanjem i praktičnim veštinama koje se za kratko vreme mogu primeniti u HoReCa poslovanju. Profesionalci iz različitih oblasti čine grupu odabranih Instruktora i predavača, čija posvećenost i ljubav prema profesiji pruža priliku da se u opuštenoj i prijatnoj atmosferi steknu nova i vredna iskustva.
Svi polaznici dobijaju elektronsku skriptu i elektronski sertifikat o završenoj obuci. Za više detalja, planirane termine i teme obuka, kao i prijavu – posetite https://www.metro.rs/inspiracija/horeca-centar/METRO-HoReCa-Akademija.
Chef Miloš Mirjanić, Executive Brand Chef Siddharta, Lounge by BuddhaBar u Dubaiju, spada u sam vrh tamošnje gastronomske scene. Za magazin CafeBar...
pročitaj jošChef Nemanja Janković je napustio gradsku vrevu i vratio se na Taru gde sada vodi Kremna koncept, projekat u kojm centralno mesto zauzima restoran ...
pročitaj jošChef Dušan Todić je jedan od onih ljudi koji ne vole ušuškanost niti da žive i rade u zoni komfora. Vođen izazovom, napravio je korak dalje u karij...
pročitaj još