
Beppino Occelli: Istorija, proizvodnja i odležavanje
Beppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj jošKongres pod nazivom Gastronomske manifestacije Balkana – Značaj i mogućnosti biće održan 23. i 24. marta ove godine u Sremskim Karlovcima.
Reč je o dvodnevnoj manifestaciji, jedinstvenoj na ovim prostorima, a koja će okupiti organizatore najuspešnijih gastronomskih manifestacija na Balkanu u želji da razmene iskustva i ponude nove mogućnosti. U Sremskim Karlovcima, 23. i 24. marta, će se okupiti predstavnici dobro poznatih gastronomskih manifestacija iz Vojvodine, čitave Srbije, BiH, Slovenije i Crne Gore, a koje već okupljaju na desetine hiljada ljudi.
Učesnici Kongresa: Gastronomske manifestacije Balkana-Značaj i mogućnosti prvog dana će se baviti teoretskim temama – ličnim iskustvima i razmišljanjima kako unaprediti organizovanje gastro manifestacija, kojim sadržajima, da bi ona postala prepoznatljiva na širim prostorima i, konačno, postala turistički brend poznat u svetu.
Drugog dana Kongresa, 24. marta 2024. godine, učesnici će praktično pokazati svoja znanja, veštine i umeća. Naime, učesnici će, svako na svoj način, pripremati hranu za degustaciju u kojoj će uživati učesnici Kongresa, gosti i posetioci ove manifestacije, novinari… Kongres: Gastronomske manifestacije Balkana-Značaj i mogućnosti organizuje – Kulinarska federacija Srbije, Kuhinja na otvorenom i Udruženje vlasnika vikendica i salaša, Novi Sad, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.
Organizatori vas pozivaju da budete deo ovih dešavanja u prelepom ambijentu u Sremskim Karlovcima. Prijave možete podneti na LINKU OVDE
Beppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj jošMoka mus je boja za 2025. godinu i savršeno spaja smeđe tonove kafe i čokolade. Međutim, kada bi je pretočili u jestivi oblik, to bi svakako bila n...
pročitaj još